Mutasd

>> Autóápolás2007-07-19

Nem akarok reklámozni, ezért nem valamelyik topikba, hanem a saját blogomba írom meg nektek az ajánlatomat.
A melóhelyem egyik fő profilja olyan tisztító szerek forgalmazása, melyek NEM vegyszerek, teljesen környezetbarát termékek és 100%-ig lebomlóak, így akár ha a kertben mosod az autódat, a tisztítószertől akár a fű is jobban nő (persze a lemosott szennyeződés károsíthatja a kertet). :)
A termékek lényege, hogy a természetben található ásványi anyagok, természetes enzimek (ehhez hasonló enzimek segítik a lebomlást a gyomorban), és hasznos, vagyis pro baktériumokból, vagy ezek keverékéből állnak. Mesterséges anyagot egyik termék sem tartalmaz, és mind koncentrátum, így egy flakon bármely tisztítószer, igen hosszú ideig elegendő. Valamint van egy pro bakteriális allergia megszüntető spray-nk (Allergy Free), mely használható lakásban és az autóban is. Be kell vele fújni az olyan területeket, amiben a por meg tud ülni (pld. kanapé, padlószőnyeg, vastag függöny, autóban a kárpit, valamint a klíma beömlő nyílásai), majd a kifújt baktériumok elkezdenek szaporodni, és megölik (pontosabban eleszik a káros, vagyis patogén baktériumok, atkák /pld.: poratka/ elöl a szerves táplálékot, ezáltal azo elhaláloznak), és utána azokat is megeszik, így teszik egészségessé a környezetedet. A hasznos, vagyis pro baktériumok, ott vannak mindenhol, a bőrödön, a levegőben, a kajában, ők felelősek az egészséges immunrendszerért is, és akkor lép fel allergiás reakció, ha az immunrendstzered, legyengül, mert túlsúlyba kerülnek a káros, azaz patogén bacik. Sajna a weblapunk még nincsen készen, de ha bármi kérdése lenne valakinek, írjon nyugodtan. Sokan azt gondolják, hogy az ilyen szerek nagyon drágák, de ez nem igaz. Az árak taljasan megegyeznek a hagyományos szerekkel, és ha még figyelembe vesszük, hogy ezek koncentrátumok, akkor kiderül hogy jóval olcsóbb.
Pld.: egy átlag kárpittisztító úgy 1500-2000 Ft körül van, a mi termékünk 1980 Ft, és mellette a miénknél elég az 1% anyag 99% kézmeleg víz keverési arány!!!!
Jelenleg kimondottan autóhoz készült tisztítószerként még nem forgalmazunk árut, de ugyan azt áruljuk Garden & Hobby néven. Zsírtalanít, old minden szennyeződést, antisztatikus, emellett nem káros a bőrre, szemre, légutakra, nem teszi tönkre a ruházatot, stb.
Amire van termék, autóhoz:
-lemosni,
-ablakot tisztítani,
-kárpitot tisztítani,
-autó belsőt, műanyagot, bőrt tisztítani,
-légkondi járatot és kárpitot káros baktériumoktól mentesíteni.
Lakásban, házkörül:
-Enzimes mosogató és mosó gél (kézi és gépi egyaránt)
-Enzimes mosogató és mosó por (kézi és gépi egyaránt)
-Általános zsíroldó (a felmosástol, a mosogatáson keresztül az odaégett tűzhelyig, grillig bármit letisztíthatsz vele)
-Organikus vízkőoldó (a kv főzőtöl a wc-ig)
-szanitertisztító(hogy a fürdő tiszta, de ne vegyszeres legyen)
-lefolyó tisztító(hogy jobban csússzon, minden szerves anyagot különválaszt, semmi nem tapad össze odalenn)
-padlótisztító(minden típusú padlófelületre jó, kézi és gépi egyaránt)
-kárpittisztító(kíméli a szöveteket, mégis hatékony, kézi és gépi egyaránt)
-Wellnes(kondigépek, tornaszőnyegek, gyerekjátékok, műanyagok, stb. tizstítására)
-Garden & Hobby (kerti bútorok, külső nyílászárók, kerti játékok, medencék, stb.)
-szennyvízkezelő(egy 20 alkalmas kezeléssel 1/4-ére csökkenthető az ülepítő ürítésének száma, és még a szétválasztásból maradó szagtalan bomlástól mentes "vizet" locsolásra is használhatod)
Valamint zsírcspda(vendéglátósoknak), alkatrészmosó(autószerelőknek), aircleaner(repülő tulajoknak),stb., stb., stb.,stb., a tárház hatalmas.
Szóval hívj, ha valami érdekel:)
Szép napot!

web, ami hamarosan működik: www.naturzone.hu