Mutasd

>> Tuning és extra2018-11-09

Alig egy órája sikerült szert tennem egy Gta szettre.
Most már van egy kis választék a télre-nyárra. Még gumit kell rájuk vadászni mert ezzel a mérettel több mint valószínű hogy bele ér.

 
>> Szerviz2018-10-27

Porvédő gumiharangok szét szakadtak, csomagtartóban az új szett és az axialis csukló is mivel az is csere éretté vált. Facen hirdettek osztókör módosítót: 4x98--->5x98 lecsaptamrá. Már csak a GTA szett hiányzik.
Közben jött egy kis meglepi. Eszi a vizet... Melegen bugyog a tartályban a víz. Szelepfedél le nyomaték kulcsal 2csavaron tudtunk után húzni. Hármas hengerbe víz. Melegen fel fel villan az olajnyomas... Kell egy nagy levegő és szét kell borítani a gepet.

 
>> Szerviz2018-09-29

Majdnem 2 éve hajtom az Ezerèves Solymot és már a 4.Fűtes csapot kéri... Unixnal ma vettem utánpótlást, az első hideggel az aksim is befosott. Szintén a mai napon vettem egy Exide Premium 64Ah 640 indító áramos aksi a Kauffertől.

 
>> Egyéb2018-09-23

Dunaparti fotók

 
>> Szerviz2018-09-13

Egy két kúp osztás után a fékem bele faradt a munkába, szét égett és megrepedt. Kauffertől megrendeltük az új tárcsákat, betéteket, lengőkarokat, stabilizátorokat. És egybe ki is lett cserélve.

 
>> Tuning és extra2018-09-06

Egy ideje piszkalta az agyam a Mito Patkó felnije, régen igazából mindennek láttam csak nem szépnek. Facen 155 ös csoportba láttam nem rég egy ilyen kombót és meg tetszett. Meg amúgy is kellett valami "Új" amit kockára csapathatok. El is kezdedtem keresni.Fb. Marketplacen talaltam is helyileg Győr. Ma elmentunk megnezni, par apró karc volt az egyik felnin ami a kepeken is látszódott így elhoztam. Gyors gumiszerviz keresés Csepelen találtunk. a monzakrol atrakattam a pár száz km es gumikat és meg kell mondjam tetszik

 
>> Szerviz2018-08-10

Olaj lecserelve (Selenia Racing) bár csúnyán elkésetem vele.
Olajszűrő, és levegőszűrő is.
A computer görcsöt kapott, Gergely Vaday-tól sikerült vennem egy másikat. Ezúton is köszönöm!
Átléptük a 200000Km, valamint elmúltunk 26 évesek.
Leömlőtől kimászott egy csavar, egy masik atvette a helyét.
Tompított xenont, és a led helyzetjelzőket (10db/hét) kiszedtem.

 
>> Tuning és extra2018-06-18

Nos a történet ott kezdődött hogy régóta szerettem volna Gta kinézetűre alakítatni a Q4 et... Egy sokak által ismert céget kerestem meg a terveimmel. Aki pár nap mulva válaszolt az üzenetemre. El küldtem a képeket, majd egy hónap mulva jött a válasz küldjek e mailt. Közben jöttek új kiadások, elfeljtettem válaszolni is... Meg a Gta szettet is feledésbe merült. Majd böngészve az üzeneteket rátaláltam. Vissza írtam. Adott is egy körübelüli idő pontot ami ha megfelel jelezzek vissza. Vissza is jeleztem hogy megfelel. De pár nap mulva sajnos vissza kellet mondanom mivel elestem motorral így nem tudtam a kocsit nélkülözni, De a következő hónapra már igen. jött a válasz 20. A körül tudják válalni, meg adta a srác nevét számát címét akivel egyeztessek ( egy másik cég). 23.ára beszéltük meg. 23.án reggel már ott is voltam a kocsival meg mutattam mit szeretnék át is küldtem neki meg is beszéltünk mindent. Egyelőre csak az első lökhárítót kértem hogy csinálják meg. 1,5- 2 hetet mondott határidőnek. Meg is lepődtem hogy elég gyors...Pár nap mulva hívott is hogy nem működik az autó... Lehúzták az ablakot de nem megy fel... Hiába rakják gyujtásra nem történik semmi.( Nos nem tudom hogy miért is kell egy lökhárító átalakításhoz le engedni az ablakot. De mindegy) elmagyaráztam telefonon hogy kell az utólagos immót aktiválni.
Eltelt a másfél hét. Kezdtem izgulni. Már bármikor hívhatnak.
Eltelt két hét de még semmi híre. Gondoltam rá írok hogy hogy áll és kértem hogy küldjön képet. De válasz nem jött.
Eltelt 3 hét de még mindíg semmi válasz. Gondoltam felhívom.
Fel is vette kicsit csúszik de ne izguljak a fele már kész van de az alját nem tudja hogy csinálja meg. De legkésőbb vasárnap kész lesz! Meg is köszöntem valamint meg beszéltük hogy viberen küld képet. Írtam is viberen hogy fent vagyok.
A válasz "Rendben".
Vártam a képeket de azzal kellet szembesülnöm hogy nem kapok
.. Eltelt megint egy hét.
Vasárnap van. Egésznap készültségben áltam mikor hív...
De nem hívott.
Hétfő van.
Otthon megkértem szüleimet hogy legyenek szívesek vigyenek el a sráchoz. Meg is érkeztünk szét néztem de a kocsit sehol sem láttam.
Be mentem párommal hogy megkérdezzem miujság.
Nos értesem meg hogy beteg a gyereke ezért elcsúszott a munkával. De egy hét mulva igéri kész lesz. Meg is beszéltük hogy a 80000Ft/ elem ára így csökken úgy hogy nekem jó legyen.

Remek ez jól hangzik viszont szeretném látni az autóm.

Azt nem lehet!
Kiszeretnénk venni belőle valamit.

Nem lehet mert a lökhárító az otthon van mert otthon is azt csinálom hogy kész legyen neked!

a kocsit meg bezártuk egy sárga garázsba ahol az autókat tároljuk. És a tulaj csak reggel van itt a kulcsal.

Teljesen hülyének nézet...

A műhely elött elmeséltem kedves családomnak aki rögtön bevágtatott kaptok 10 percet hogy előhozzátok a kocsit vagy a rendőrök keresik meg.
Nagy keresgetés milyen volt a kulcs
A kulcs érdekes modon rögtön elő került.

Ez után jött a kínos igazság...

A kocsi elött pár mustangal a műhelytől egy külön nyitott részen rohad. És a lökhárító is rajta van. Igazából le se vették.

Így tudtam elhozni nagy bocsánat kérések közbe.

Majd amint hátat fordítottam már magyaráztak is hogy mit képzelek én hogy idejövök...
Többet nem fogok.
A kocsit elhoztam.

 
>> Esemény2018-02-18

Haza fele megkentem a felniket egy nagy kátyúval. Rendőrség kijött felvették a jegyző könyvet, lefotózták jobb első abroncsot felírták mit kár. Elkezdtem a felni cserét addigra elmentek, szóval a futómű elment, gumi kuka, és van egy szétvert felnim.

 
>> Szerviz2018-01-24

Fagydugó kicserélve.
Az új hűtőn, a Turbo hűtésére szolgáló cső furata elég karcsú volt. Felfurtuk a gyárival megegyező méretre.
A klíma hűtő felfogatásait 0.5cm el arréb kellet csúsztatni.
A Hűtő felső ága ledugózva.
Hűtők a helyükre kerültek, belettek kötve, fagyállóval feltöltve persze megint szivárgott. Most épp a hőgombánál, utána húzva amennyire lehetett, de nem szünt meg. Fagyálló leenged , réz tömités helyett most alumínium került. Meg is szünt a szivárgás. Legalábbis a gombánal az alsó vízcsőnél folytatta, fagyálló megint le. Vízcső lehúz, alul felűl az öntésnek szép nagy körme volt amit lecsiszoltunk. Össze raktuk feltöltöttük és por száraz minden. Össze szereltük.
Fényszoró burkolata ki furva A Xenon miatt.