Tagok >> JBond007 >> Alfetta GT / GTV / GTV6 2.5 V6

Alfetta GT / GTV / GTV6 2.5 V6 - főkép

Blog

2014-02-27
Teljes tavaszi nagytakarítás...

Tegnap gyönyörű idő volt, szinte tavasz, ezért kapott az Őreg egy komplett külső-belső takarítást, melyben egy külső wax, és egy tejes belső műanyag ápolás speckó szerekkel is benne volt. Leápoltuk a gumikédereket is, valamint a felniről eltűntettük a beleégett fékport is!!!! Az eredmény magáért bes Tovább »

2014-01-09
Bovdenszakadááááás!!!!! :-)

Na a Drágámnak elszakadt a motorház tető nyitó bovdene, majd nem akart elindulni...:-) De ezer hála és köszönet Karinak, mindkét hibát orvosolni tudta, a nemindulás oka az egyik szívócső lecsúszása volt! Most megint, mint a Schaffhausen, úgy megy :-) Valamint a motorház tető is ismét nyílik, közel 2 Tovább »

2013-12-06
Már a Totalcaron is!!!!

A Totalcar a december 4-i adásban bemutatta a kisfilmet, melyben "Ő" volt a főszereplö!!!! :-) Örülünk!!!!!! Tovább »

2013-11-13
Film főszerep

Közben-el ne felejtsem- a Turbometal készített egy filmet, melyben a főszerepet az ÉN VASAM JÁTSZOTTA!!!! :-) http://www.youtube.com/watch?v=bVwKV24bYPo&feature=c4-overview&list=UUEE4aYURiutdXvQsTfzxQ7Q Tovább »

2013-11-13
Első szerviz

Megvettem végre álmaim autóját, de volt egy kis gond vele...A kuplung nagyon fent fogott, a gumik is hagytak kivetni valót maguk után, a jobb hátsó lámpa nem égett, kézifék nem volt, vagy alig, valamint csak egy tükre volt, az is törött. Úgyhogy az első szerviz ideje egyből eljött :-) Szerencsére Al Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Alfetta GT / GTV / GTV6 2.5 V6
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1982
  • Színe:szürke
  • Jellemzők:
    1982-ben gyártott, majdnem teljes mértékben felújított darab. 2013 szeptember végén került hozzám egy ismerős által.
    Szürke színű, ugyanaz a szín, ami az Octopussy c. 1983-as James Bond filmben is szerepelt.
    Egy rettenet agilis 2.5 V6 dobog a motorháztető alatt, csakis kilinccsel előre lehet vele közlekedni. Azonban a fogyasztása meglepő: csak városban 10 liter körül megáll,"nemkímélt" üzemmódban. :-D
    Kényelmes, gyönyörű, jelenleg egy Alfa 90-es felni van rajta, de a terv a Zender Milano....
    Még van azért rajta mit csinálni, de úgysem azért vettem, hogy 2 héten belül OT-re menjen...Ez hobbi, évekre előre!!!! :-)
  • Extrák:
    Teljesen felújított karosszéria, 70 %-ban felújított motor, hibátlan, eredeti belső, 90-es felni, brutál hang, Recaro, bőröztetett kormány piros cérnával, 2.5 V6!!! Mi kell még???? :-)

    A többit tudjátok. :-)

Fotóalbum