Mutasd

>> Autóápolás2014-02-27

Tegnap gyönyörű idő volt, szinte tavasz, ezért kapott az Őreg egy komplett külső-belső takarítást, melyben egy külső wax, és egy tejes belső műanyag ápolás speckó szerekkel is benne volt. Leápoltuk a gumikédereket is, valamint a felniről eltűntettük a beleégett fékport is!!!! Az eredmény magáért beszél :-)

 
>> Szerviz2014-01-09

Na a Drágámnak elszakadt a motorház tető nyitó bovdene, majd nem akart elindulni...:-) De ezer hála és köszönet Karinak, mindkét hibát orvosolni tudta, a nemindulás oka az egyik szívócső lecsúszása volt! Most megint, mint a Schaffhausen, úgy megy :-) Valamint a motorház tető is ismét nyílik, közel 2 óra sz----ás után! Köszi Kari :-)
Utána, ha már elővettem, kapott egy fürdetést:-)

 
>> Egyéb2013-12-06

A Totalcar a december 4-i adásban bemutatta a kisfilmet, melyben "Ő" volt a főszereplö!!!! :-) Örülünk!!!!!!

>> Esemény2013-11-13

Közben-el ne felejtsem- a Turbometal készített egy filmet, melyben a főszerepet az ÉN VASAM JÁTSZOTTA!!!! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=bVwKV24bYPo&feature=c4-overview&list=UUEE4aYURiutdXvQsTfzxQ7Q

 
>> Szerviz2013-11-13

Megvettem végre álmaim autóját, de volt egy kis gond vele...A kuplung nagyon fent fogott, a gumik is hagytak kivetni valót maguk után, a jobb hátsó lámpa nem égett, kézifék nem volt, vagy alig, valamint csak egy tükre volt, az is törött. Úgyhogy az első szerviz ideje egyből eljött :-) Szerencsére Alexnak volt egy pár tükre hozzá, amit fel is szeretek, és orvosolták a már említett összes problémát. Úgyhogy hátul kapar a vas rendesen, hibátlan, örülök!!!! :-)
Közben kétszer kaptam defektet, jobban mondva az állásban leeresztett mindkét jobb oldali gumi. Satyának és Tibcsinek hála ezek a problémák is már a múltéi, négy darab szinte új gumit kaptam Tibcsitől, Satya meg az autómentő szerepét játszotta :-D. Szóval az apró kezdeti hibák után-hála a barátoknak-kilinccsel előre!!!!! :-D