Mutasd

>> Esemény2011-05-28

Sziasztok..

Sajnos vége a dalnak. Ma írom meg 2011.09.17.-én.
2011.05.28.-án nem saját hibából összetört.
22 éves volt. Isten nyugtassa..Nem írok bővebben..

 
>> Szerviz2011-02-10

Friss műszakival hivatalosan újra a magyar utakon az Alfa Romeo 75 TS.


Minden jó. Hivatalosan. Aki nem hiszi járjon utána Yoyo barátomnál. :-)
Ezúton is köszönöm a munkát és a segítséget.

 
>> Szerviz2010-12-07

1 év halogatás után elérkezett a villamos berendezések és a csatolt részek karbantartása. Most már világit elöl,hátul,középen és oldalt is. Igaz még javításra szorul picit mert az ajtók nyitásakor nem világít belül a lámpa.De végül is ez már apróság.
Szóval működnek az elektromos ketyerék.

 
>> Szerviz2010-10-10

Nagyon pici javítás vált esedékessé valahol a jobb első keréknél a stabilizátorrúdnál.
Szóval hegesztés,alvázvédelem,és társai.

 
>> Szerviz2010-09-04

Sajnos megint eltört a kipufogó. Tavaly WhiteSkull megjavította de most meg máshol törött el. Így javítani kellett a leömlőtől egészen a középső dobig. Illetve a közép dob is új lett. Az első dob meg minek oda,úgyhogy azt kivette onnan a mester. Kb. ennyi. Ja és Ari barátom az első indexet megigazította mert ki akart esni. Most már jó:-) És felkerültek a tavaly megvásárolt vadriasztók is... Ennyi. Asszem. :-)

 
>> Szerviz2010-07-26

Na megint van új közlésbe való. Kis feljavitást kellett eszközölni. Hátsó fékbetétek, bal elsö lámpa,stabilizátorpálca,(ez nem volt egyszerü,mert már nem gyártják) meg valami gumitömités a stabilizátor rúd körül,kasznis meló a bal elején és a jobb elsö oldalon az alvázat is kellett javitani. Na és lettek új nyári gumik is. Pirelli 7000. Asszem kb ennyi. Ja és kell vinni majd villamosságishoz is :-(( A fene enné meg az elektromosságot.. Külön köszönet (már megint :-)) ) Ari barátomnak és Marek kollégának aki az alkatrészeket biztositotta..

 
>> Szerviz2010-03-19

Megint volt kis munka. Mivel uj tank került fel a vasra igy a régi tanksapka nagyon nehezen ment rá az uj tankoló nyilásra. Viszont Ari kolléga hathatós közremüködése révén már 1 ujjal is megy és a Vik is tud tankolni :-D

 
>> Egyéb2009-10-14

Ma sikerült feltenni a téli gumikat. Hátsó kerekekre Nokian tipusú gumma került. 175/55 R14. Darabja 9000 huf. Elöre meg Kléber tipusú lett. Ugyanaz a méret. Szintén 9000huf/darab. Köszönet itten a Makkos kollégának aki biztositotta a gumik beszerzését.. És persze a felszerelését is. Gyári alufelnikre lett szerelve. Ugyhogy jövöre be kell szerezni uj alufelniket a nyári gumi számára..

 
>> Szerviz2009-10-11

Hol is kezdjem...Hm.. Szóval juliusban WhiteSkull-hoz került a 75 mert mindenféle baj volt vele.. Minden folyadék az akksi savat kivéve folyt belöle.. Volt egy teljes váltócsere. Mindhárom Hardy tárcsát cserélni kellett. Meg a kitámasztó csapágyat is. Kapott 1 új üzemanyag tankot is. Meg 1 új müszerfalat is.Most minden müködik. Visszakerült a március óta hiányzó bal oldali első indexbúra is. Müködik az elsö ködlámpa is. Nem folyik már a motorolaj.. És a fékolaj sem. Ja és megjavult az ablakmosó tartálya is. És teljesen megjavult az elektromos rendszer is. Minden müködik. Ezer köszönet WhiteSkullnak és Falkonak valamint azoknak az embereknek akik segitettek beszerezni a rengeteg alkatrészt..

 
>> Egyéb2009-05-29

Na és újabb szerviz volt a héten. Megint köszönet Ari és Yoyo barátomnak..:-))
Ki lett cserélve a kormányösszekötő gömbfej és a kitámasztó gömbfej.. Már nagyon kellett, mert nyikorgott és minden baja volt. Utána megvolt a futóműállítás is. Úgy néz ki a dolog, hogy a vas eleje rendben van..:-))