Tagok >> Tedi >> MiTo 1.4 TB 155 Le

MiTo 1.4 TB 155 Le - főkép

Blog

2020-01-11
Tomci elment

Újabb korszak zárul le az életemben. Egy új Fiat 500X Sport érkezése miatt el kellett adnom a Mitót. De családban marad, a bátyám vette meg. Még találkozunk majd. Sokat. Köszönök mindent! Vigyázzatok egymásra. Tovább »

2017-02-22
Amit nem akarsz hallni: drágám, kiszakadt a gumi

Nem, szerencsére nem cekcuális baleset áldozata lettem, de az eredmény így is hajmeresztő volt. Romboltunk haza az M1-esen, amikor arra lettem figyelmes, hogy az autó kicsit mintha jobbra húzna és eléggé imbolygós. Gyanítottam, hogy lassúdefekt, de rázni nem rázta a kormányt, úgyhogy Bicskétől azér Tovább »

2016-06-28
HKS tüsszentő - FRISSÍTETT

Turbós benzines Alfába kell lefújószelep. Ez kb. olyan alap dolog, minthogy az ég kék, a fű meg zöld. Alig vártam már, hogy meglegyen a MiTóm és végre én is játszhassak vele, meg a pénztárcámmal :) Egy szuperszekvenciális HKS-re (vagy annak utánzatára, nemtom :D) esett a választásom, mert ez kis tu Tovább »

2016-06-24
Fekete tető + Martini levonó

Bár a MiTóból nem volt Blackline széria, azért lássuk be, a fekete tető nagyon fánki. Szóval az Autodekor.hu csapatával megcsináltattam. Nagyon zseni. Szerintem :) És, ha már ott voltam, és nem volt értelmes Martinis matrica a neten, akkor csináltattam velük egyet autófóliából. Azért a teljes Mar Tovább »

2016-06-17
Loud Music, Loudlink

Sajnos azon kevés MiTók közé tartozik az enyém, aminek nincs gyári Blue&Me kihangosítója, meg a telefont sem lehet csak úgy rádugni a cuccra, hogy meghajtsa. Ezért többek tanácsára felkerestem a Loudlink nevű rendszer kitalálóját, Arnót, hogy oldjuk meg valahogy a dolgot. A hifi kiszedésével mond Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:MiTo 1.4 TB 155 Le
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2008
  • Színe:Rosso Giulietta (185B)
  • Jellemzők:
    2008 végi, distinctive felszereltség, meg még pár ez-az. Meg egy másik álom, ami teljesült.
  • Extrák:
    A teljesség igénye nélkül:

    - 18-as felni
    - kétzónás digitklíma
    - xenon fényszórók fényszórómosóval
    - esőérzékelő
    - sötétedés-érzékelő
    - tolatóradar
    - Bose hifi 6 hangszóróval és mélynyomóval

    Utólag:
    - Loudlink Bluetooth-os kihangosító és hifivezérlő
    - fekete fólia a tetőre és Martini logo a csomagtartóra
  • Egyéb:
    A Tomci névre hallgat.

Fotóalbum