Mutasd

>> Szerviz2012-03-24

Mozgalmas hét volt spiderkémnek :) Új aksi, új fejegység, új vezérlés, új olaj, új hifi!!!! Köszönet Zének, hogy "spidernapot" tartott, köszönet Apácskának, hogy kibírta, hogy 1 hétig hisztiztem, hogy nem jó a zene, és köszönet Tottinak a mélynyomóért és a fiúknak, hogy a végén fergeteges lett a zeném :)))))

 
>> Szerviz2010-07-21

Hátsó futómű szilentek, első lengéscsillapítók és toronycsapágyak, alsó motortartó bak, klíma hűtő csere :))) hát most ezeket kívánta a hisztis kislány! Mert mindig kitalál valamit! Köszönet Zé-nek a gyors és tökéletes munkáért!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
>> Tuning és extra2010-05-30

Igazi, IGAZI meglepetést kaptam Andytől, Totti segítségével!
Imádom ezt a két pasit! ...és, hogy miért is... a látvány magáért beszél:
Köszönöm szépen!!!!

 
>> Szerviz2010-05-19

Ma újra nekifutottam a klíma kérdésnek. Színes feltöltés után látszott, hogy a tavaly ráköltött 90 000 Ft még nem elég az én hófehér paripámnak. Ma kapott újabb tömítéseket és pár jó szót, hogy mostmár tessék rendesen és tartósan működni :))) 3. kompresszor már nem lesz!!!!

 
>> Tuning és extra2010-03-21

Végre megérkezett a tavasz és vele Németből a szélfogó is.
Jó, hogy hallgattam Rátok... tényleg sokat számít, sokkal komfortosabb.
íme néhány kép:

 
>> Tuning és extra2010-02-26

Tegnap csodás ajándékot kaptam Tottitól. Én már türelmetlenül várom a tavaszt :) felkerültek a nyári gumik és a megújult felnik. Szerintem GYÖNYÖRŰ!!!! köszi Totti...még1x!!!!
....és a matricák :))) végre megnézik az autóm :))))))))))))

 
>> Szerviz2010-01-10

Két hétig semmit nem költöttem a drágámra :) de csak ezért mert egy fűtött garázsba várt rám, amíg én egy csodaszép helyen voltam. Meg is sértődött, mert nem akart elindulni :) egy új aksit kért és az amúgy is rossz kuplungon is segíteni kellett. Hálás köszönet Zé-nek aki most is gyorsan segített!!!!

 
>> Tuning és extra2009-11-08

Először is hálás köszönet Zé Mesternek!!!!
Szuper fehér fényt varázsolt a gépnek és a jel újra gyönyörüen csillog!
De ami CSÚCS, olyan riasztót szerelt....ami tuti nincs senkinek :))))))

 
>> Szerviz2009-10-29

a legutóbbi olajcsere óta újabb 10ezer kilométer került az autóba ezért aktuálissá vált egy olajcsere. Mivel kicsit csipegeti az olajat ezért Selenia Gold került bele. Egyuttal egy új termosztát is beszerelésre került.

 
>> Egyéb2009-10-14

Megkapta a keménytetőt a gép. Nagyon tuti :) egy kis gondolkozás után rájöttem, hogy sokat dobna rajta egy kis sötétítés. Így elvittem a régóta bevált gyorsan és szépen dolgozó Tommi fóliásokhoz. Tudom ajánlani Őket.