Halesz - főkép
>> SzervizAlfa GT 1,9 mJTD // 2008-10-15

Az akksim már négy éves volt, így tulajdonképpen semmi meglepő nincs abban, hogy a hifim hosszas próbálgatása után már nem tudtam gyorsulni indulni Kaposújlakon :)

Szerencsére sok alfás segítőm volt, és miután hiába toltuk, hiába próbáltuk bebikázni, a tescoba kellett menni új akksiért. Csöri mester a helyszínen kicserélte - amit ezúton is köszönök - és aztán már lehetett is gyorsulni :)

>> EseményAlfa GT 1,9 mJTD // 2008-10-15

Azóta sem hiszem el, mekkora mákunk volt az idővel! A reggeli köd kicsit ijesztő volt, és valahogy nem akart elmúlni, így egyre jobban izgultunk mi lesz, hogy lehet ködben gyorsulni... de aztán 11 után hirtelen eloszlott, és hatalmas napsütés kezdődött :)

Igazi piknik hangulat volt, jövőre mindenki hozzon plédet és finomságokkal teli kosarakat :) Ahogy láttam, annyira élvezte mindenki a jó időt, hogy 3 után már alig voltak gyorsulások, mindenki pihent, punnyadt a napon :) Azt hiszem jó az a recept, hogy ez a találkozó szinte teljesen kötetlen, mindenki azt csinál, amit akar :) Jövőre is így lesz! De azért remélem, hogy a főzőversenyen többen indultok majd!