Mutasd

>> Egyéb2007-07-30

Szegedi találkozó.

Reggel fél hatkor indultunk Szombathelyről az öcskösékkel falcokc-vel. Az M0-áson csatlakoztak hozzánk Rich1, Yoyo és Eddyboy cartársak. Egy csodálatos alfázás után 10 óra tájban megérkeztünk Szegedre. A Giulietta nagyon szépen működött.
A találkozón először rögtön felderítettük a Vörös Róka borozót, valamint délután kettőig egy pillanat alatt eltelt az idő.
A Fa-villa vendéglőben elköltötünk egy tökéletes vacsorát, aztán a gyerekek elrendezése után lementünk a szálloda mellett lévő sátorhoz, ahol felejthetetlen bulit csaptunk megint. Hajnali négy után fejeztük be, mivel már kettőnk hites párja is aggódott az állapotunk miatt.
Nos a vasárnap reggeli állapotunk nem ide tartozik. :))))
Hazafelé úton volt egy kis gond a Giuliettával. Egyszerre csak elment az erő a motorból, és elkezdett melegedni erősen. Megálláskor észrevettük, hogy az elosztóra menő vákumcső le van csúszva. Sajnos ezzel semmi problémánk nem oldódott meg. Még vagy 150 km-en keresztül hol volt probléma, hol nem volt. Aztán az M1-en végül is teljesen elétünt, és azóta tünetmentes a kicsike. A találkozó alkalmából 852 csodás km-t tettünk meg.
A gyerekek és a Mami nagyon jól viselték az utat. Nagyon szép eredmény ez a szülés után két és fél héttel. :)))
Megtettük az 1000. kilométerünket a vásárlás óta.