Az a durva h nálam nem sok ember vigyáz jobban a kocsijára.gyakorlatilag mániákusan féltem,és óvom.Erre tessék jön vmi barom állat és ez csinálja:-(((((
Nagyon sajnálatos dolog, és nem beszélve arról hogy nagyon dühítő is.:-(((
Pont ezért is gondolom meg, hová állok a vassal, mert sok ilyen paraszt van a földön. :-((((
Én azt nem értem, hogy mi ebben az élvezet? Mert ha vki olyan fasz, hogy összekarcolja az autókat, akkor általában az értékes merciket, bmw-ket szokták. De azért lássuk be, a mi autóink nem ilyenek. Én is kaptam egy karcot tavaly az 1 hete fényezett hátsó lökösömre, de azt lehet, hogy vmi csomag okozta :-(
Gáborék most kapták el a szomszédját, hogy a haverunk kocsiját összecsikarja. a 2. rendőrautó érkezése után odaadta a 25ezret a faszi. de én nem lettem volna ilyen kegyes. ha beviszik a rendőrök, akkor minima kalkula 150 büntetéssel :)
Hogy a ma este se legyen túl kellemes,észrevettem h vmi rohadt büdös paraszt állat összecsikarta vmivel a motorháztetőmet ,nem is kicsit......Bár csak megláttam volna,már biztos az előzetesben ülnék,mert akármekkora legyen is,de úgy összeverném h az anyja se ismerne rá,az biztos!!
Ezért van értelme egy különleges ,és gyönyörű autóra vigyázni,óvni és egy valag lóvét beletolni h fasza legyen:-((((((
Olyan ideges vagyok,h órák óta nem tudok megnyugodni......
Melyik aberált b@zinak okoz ez örömet?
Megmutattam egy polírozós emberkének,szerinte nagyjából el lehet tüntetni,de a nagyjából az k@rvára nem tetszik nekem! Áááááááááááááááááááááááááá
Üdv Cartársak
A vátóm holtjátéka egyre nagyobb, valószinű, kikopott a dió. Az igazság az, hogy azt sem tudom, dió van e benne :D., mert még eddig nem volt vele baj, így még nem kellett hozzányúlnom
Segítséget kérek.
mondtam a barátomnak, hogy abban reménykedem, hogy:
-vagy szegediek, és az életben nem találkozunk többet, vagy hogy hátulról rönónak nézték a kocsit.
-amelyikre az van írva hátul, hogy DFG
-akkor szegediek!
:DDDD
elmondanám a nap égését, csakhogy okuljatok, és kibasszátok az összes audió cd-teket, és mindet mp3ban mentsétek.
van a pál utcai fiúknak egy száma: fiatal lányok
az egyik versszak igy szól
nem-nem-nem nem megyek fel
nem kell a testetek
nem-nem-nem nem megyek fel EGYEDÜL ÉLVEZEK
az ucsó sor nem énekelve, hanem ordítva
megyek a berényi főúton, szól maxi hangon a kocsiban
utólérek egy kis fiatot, 3 lány ült benne
ordítom a zenét, ahogy kell
majd pont amikor melléjük érek, bukkanó, és az audió cd elhallgat
gabi pedig átordítja: EGYEDÜL ÉLVEZEK
na
vissza kettő, ablaktörlő, és padlógáz
a kocsiban csak mp3, ami előlreolvas kb 30 mp-et!!!!!