Na ez az!!!! Szép volt Alonso!!!! Remélem holnap megtudja tartani az első helyet és ő nyeri a versenyt! Azért kár, hogy Massa alatt megállt a technika! :-(
FORZA FERRARI!!!!!! :-)
F@sza... :( Oké, hogy ő már nem lehet vb, de rabolhatott volna pontokat, így most nem fog... Szerintem így viszont tényleg bevállalhatják a motorcserét.
Hmmm... Schumi lehet rallyba megy F1 után? Mert ez a gyönyörű driftelés inkáb oda való volt, mint F1-be :))) Ettől függetlenül brutál volt ahogy kontroll alatttartotta a vasat! :)
Vélhetően arra gondol, hogy most mivel egyre jobb Alonso így esélyesnek tartják, és Hamiltonról lekerül így az esélyesség súlya. Mint tudjuk az F1 pilóták kedvenc mondata a "nagy rajtam a nyomás". :D
Nem mondom, hogy az esélytelenek nyugalmával vezethet, de ő ezt szeretné sugallni. Ha veszít nem gáz, hiszen szarabb kocsija van, ha nyer akkor egy hős. Míg Alonsonak kötelező a győzelem, vagyis csak veszíthet.
Asszem kamuzik Hamilton, kb ennyi.:D
(szerintem)
No, vége a 2. edzésnek, egy szavunk nem lehet, egyértelműen megy a vas:) Érdemes a livetimingen megnézni Alonso befejezetlen körének első két szektoridejét:)
Nem lesz itt semmi para:)))
Mi a gond a szekérrel? Versenyben van a csapat, nem? Ja, hogy nem 300 ponttal vezetünk az élen?! Ez tényleg para...csak akkor meg jönne az a forma, hogy unalmas a Ferrari egyeduralom. Semmisejómi?:))