Most azon kezdtem el gondolkozni hogy a csóka adott 4db. felni kupakot a felnikhez..
Aminek örülök de meg sem néztem miféle, mert ő egy Passat CC-re akarta feltenni a kupakokat.
Kell valakinek VW logo-s Alfa méretű kupak ha netán az lenne?D:D:D LOL
Most beásva a gyerekszékek alá, majd megnézem:D:D:D
A blogod nagyon jó, elég sok hasznos infót összeraktál ott hirtelen :-)
A DNA kapcsoló táblázatot mindjárt kinyomtatom és berakom az autó mappájába :-)
Tanulságos az a táblázat, hiába a Race mód, ha a TTC-nek nevezett kvázi nyomaték vektorozást kikapcsolja. Magára hagyott nyitott difivel nem sokat ér.
Szerintem a fekete tető dob rajta de mivel nem üvegtetős kicsit olyan őő izé..
A tükör megint olyan hogy ha tetszik semmi tétje, lefóliázod, aztán kész:)
Ígyérd meg hogy a motorháztetőt nem fóliáztatod:))) az szerintem egyáltalán nem illik a Giuliához, és most kezdik ezt csinálni a tunerek.
Szerintem ehhez a világos szürke színhez megy a króm, ad egy luxus feelinget és passzol a scudettoval, a króm kipufogó végekkel. Viszont mivel a felnid matt szürke, amiatt hajlanék arra, hogy a keret is matt legyen, mint a fotón. A fényes fekete szerintem elütne nagyon.
Tudom hogy nem szabad elkiabálni, de az elmúlt 35 évben soha nem volt defektem.
A két gumi között kézzel érezhet jelentős különbség van súlyban, nekem ez pro-kontra megéri.
A téli nekem se az és kompresszor és defektjavító is van. Nyáriban nem akartam bevállalni, messzebbre járunk nyáron.
Ma emelgettem a gyári 19-eseket, elég nehezek. Mindig elcsodálkozom hogy a kocsi össztömegének jól látható része a kerék és akkor még a kerékagy/fék kombóról nem is beszéltünk...
Együtt akár 10% is lehet.
Igen, még hidegecske volt, meg ez a gumi kevésbé bírja a hideget mint a PS4-ek pl. a GT-n. 2018-as 70-80%-os gumik, ha nem válik be nem úszom meg a cserét, de szerintem jó lesz.
Szombat óta vannak fent a Michelin Pilot Super Sport-ok, hát elég durva váltás az új puha Bridgestone télihez képest.
Egyből jelentkezett kitekert kormánynál a fűrészfogazás, pattog mint régen a 159 is :-)
Próbáltam 5+5 mm-es első pogácsákkal is, azokkal sokkal durvább volt, így azt elvetettem.
Holnap megrendelem az új garnitúra kétszéles 18-as szettet.
Michelin és Conti a jelölt, holnap kiderül hogy miből van defektmentes kétszéles.
Ahogy néztem szemmel jól látható összeg lesz...
No, eljött a kényszerpihi ideje. A Veloce bejelzett hogy cserélni kellene az olajat, de csak 18-ra kaptam időpontot :-(
Ma is 300 km-t mentünk ebben a viharos szélben a Doblo-val. 3x gyengébb Júliánál, kicsit más vele a közlekedés :-)
Köszi! Az zavart össze, hogy pl a műhelyPRN által átvizsgált autóban is két tartály van. Az nem Veloce. Úgy tűnik, hogy kétféle 2.2-es kapott vizes levegő hűtést. A 210 lovas és 2017-ben az ú.n. Advanced Efficiency kivitel. Ez utóbbin hátul van egy AE logó, és alapból fura felnik járnak hozzá. Más a váltóáttétel és a hasmagasság is.
Hidd el, hogy egy 155 10 éve nagyon nem az a kategória, mint egy 75 ma :-)
Nincs ilyen, egy elektromos rendszerbeli galiba (hiába egy faék) bármikor bejöhet, a hardy bármikor szét tud szakadni, ha forszírozod a sztorit...
És hát ezzel nincs mit kalkulálni :-) Illetve deeee, lehet 0-ról restaurálni bármit, de a racionális apránként összerakásba valami mindig belerondít :)
A 105 sorozat ennél sokkal jobb, de az meg sosem volt észszerű árú öregautó.
Hát ez van, felemelt fejjel kell belesétálni a faszerdőbe :))))