Mutasd

>> Tuning és extra2017-04-25

Beszereztem egy gar. GT gurulót. Sajnos anno ami volt az eladásra került, mivel a 156 is elment egyszer a háztól. Lesz rajta meló, de mi ezt szeretjük. :P
45 pénz - 2 db 215/45R17 nyári és 2 db 225/45R17 télivel, természetesen ez lesz a nyári, szóval értelemszerűen a 2 téli megy a háztól.

>> Esemény2017-02-20

1,5 hét pffff azóta nem ültem kocsiban...kocsiban? Sehol...fekszem és üvöltök a fájdalomtól. Kocsik nem is tudom hogy állnak...ááááhhhhh fájdalomcsillapítók sem érnek semmit...egy dologra jó...fogytam 5 kilót.

>> Esemény2016-11-16

Itt is felugrott a téli guruló. De csak gumi csere volt. Nincs még másik felni. Nyárra van tervben.
M. Alpin 215/45R17 a jól bevált.
Nyári Brigi ment a kukába. Elhasználva.

>> Esemény2016-10-20

Ez is kipipálva...216.313 Km...belsőből még pár kapcsoló hiányzik plusz kábel, hogy működjön a hátsó elektromos ablak...jönnek a kisebb szervizek.

>> Egyéb2016-09-22

Mai napi fejlemény...nem készítettem képet...argh...Szóval. Hátsó ülések, első ajtókárpitok, bal hátsó elektromos ablak berakva. Kábelek elvezetve, mint RCA, táp, ülésfűtés cuccai. Képet reggel készítek. Egész más feketén. Jobban tetszik, mint a piros (rosso, akinek így tetszik).
Kidobtam a két hátsó küszöbtakaró műanyagot ;s a csomagtartó felső kárpitját. Még az alsó is megy utána. Megette az idő.
...ejhe hátsólámpa kész, de kuka lesz. Nagyon megolvadt a belső színes műanyag. WTF!? Egy hónap műszakiig. :P

Na és akkor pár kép. Ma befejeztem a projektet. Majd, ha megjön a pár hiányzó cucc, akkor mehet tovább megint. Jó a fekete tetszik...

>> Egyéb2016-09-20

Ah, haladok, de nagyon lassan, mert meg kell elég sokszor állnom megvakarni a fejem...nem értek néha dolgokat. Nem akarok szidni senkit, mert nem tudhattam mi volt az elképzelése és lehet, hogy az én anyám csuklott abban a félévben, amikor a kocsi nem nálam volt. De! Basszus! Nézzük csak a mélyládához vezető kábeleket. Nekem volt egy táp a bal oldalon és az RCA a jobb oldalon. RCA nincs meg, mert a srác azt mondta anno, hogy nem volt benne. :D Komoly. Nem tudom mit dugtam, akkor az erősítőbe. Hehhee. Na de, hogy a tápkábelből kb 20 centi volt a hátsó ülés alatt és egy másik kisebb volt behúzva, ami csak oda volt szarva? Az mi? Meg hogy vagy mi van? Ja az új fos RCA az a bal egy ülés előtt alatt ment el, hogy a táp mellett hátra érjen. Nem tudom...de nem is akarom....szóval belső kiszedve, kivéve az én ülésem. :) Jobb egy, első kárpitok, hátsó ülés és fejtámlái áttakarítva és leápolva várják a dolgukat. Lassan haladok ezzel a pár órás melóval, mert akkora multitasking van, hogy én sem hiszem el. :D Főleg, hogy a másikat is legóznám, ha lenne mit rakni abba is. Nem garázs előtti képek, de a háttérben a kicsi család ott van....pfff édesek, nem?! :):):):)
Hátulja kitakarítva. Kívül is kész lesz, miután belül rendbe lesz. Azután gyertya, (szelepfedél lefújva...) és rezócső csere jön. Ja meg mehet műszakira. Pár apróságot kell bele venni, mert az idő megeszi...

>> Esemény2016-09-14

Elkezdtem szétbombázni a belsejét. Nagyon király kis szerszámos táskát vettem tavaly a lidl-ben. Hát imádom. :D A cuccokkal mindent szédszedek. Tuti AR-hez gyártották. hehehe
Szóval van pár érdekesség, azonkívül, hogy a 18 éves kocsiban az ülések alatt mindenhol kosz van. jó volt ideje odatelepedni. :)
RCA, tápkábel egyoldalt ment el. Nem tudom miért. Az én régi vastag tápkábelem néhány 10 centije benne maradt. :D Nem tudom az miért nem jött ki.... :P

Jobb hátsó lámpa izzói megolvasztották a belső részét. ezen dolgozni kell. De nem tudom, hogy sikerült a téma.

Gyertyáim elég kormosak. Lehet segített neki a 100as benzin. :) Kurva...több kép is lesz, de ezt most a ház előtt csináltam, mert unatkoztam. :)

>> Esemény2016-09-14

A sok kínlódás, akkumerülés és riasztó betegségekre végül meglett a megoldás :D
Hát mi más, mint az aksi. Júniusban kapott egy 72est megint. Azóta minden király. Riasztónak nincs baja, mint ahogy először gondoltam....

>> Egyéb2016-06-07

Megvan ki szopkodta le az aksit...a riasztót kilőttem pár napra és tádááááá, semmi gond vele. Nincs merülés. Hamarosan megtörténik a méregetés. :D Jó móka lesz.

>> Esemény2016-06-01

Beszereztem Sanyibától :) fekete belső csomagot, amit a hétvégén be is szeretnék hajítani. Mivel legnagyobb kocka haverommal sokat játszottunk tetrisszel ezért gyakorlatunk volt, hogyan rakjunk az elemeket szépen egymásra a 159ben, hogy el tudjuk hozni őket egy fordulóval. A csomagteret és a hátsó üléseket használtuk csak fel. semmi nem sérült meg. :)
Szóval fekete belső lesz. A piros eladóvá válik és természetesen a plüss is, ami 200 éve pihen a garázsban. Lehet Gyuszó nevezetű egérkék már beleköltöztek. :D
Szóval igen a legfontosabb kép...hehehe most sincs....majd :P ja, majd ha kész. :) ezzel egy időben berakom a zenét, csak még nem tudom mit vágok szét, mert a láda nem fér be a csomagtartóban...bazzeg.