Mutasd

>> Szerviz2012-04-12

Ilyet még nem csináltattam, és hát túl van a vas az elmúlt évek alatt azért néhány apróságon, mint pl.: rugótörések, lengőkarcserék, gólyalábak ki-be szerelése.
Alfater segítségével az Autóklubnál meg is történt a dolog a mai napon nagyon jó áron. Remélem, az első gumik belső futófelületének gyorsabb kopása ezennel már a múlté.

Tényleg, valaki árulja már el egyszer (ezt is), hogy miért kérnek ezért tizenezreket majdnem mindenhol?!

>> Egyéb2012-02-03

Ma sikeres vizsgát tett a verda, köszönöm Mattyancsnak a segítséget MEGINT. Majd úgyis hívom megint ha KELL VALAMI. :P :)

Történt mostanában azért más is. "Új" felnik ( ez már a harmadik variáció közös történetünk alatt, fotók mellékelve ) és gumik ( defekttűrő Bridgestone Potenza ) kerültek fel, a belső térben cserélve lettek a levegőbeömlők, ICS tekerőgomb ( végre használhatóra ), és az első fékbetétek is.

Az autó valamiért úgy gondolta, hogy megunta a bal oldali első lámpa alatti króm díszlécet, és elhagyta azt. Ez a hisztije SEM érdekel, Grando-nak hála ( gigathx.! ) már pótlásra is került. Nem kis segítség volt ez tőle, mert csak lámpával együtt szokás árusítani ilyet. Jobb idő esetén fel is kerül a helyére (ragasztás).

Jobbos féltengely külső gumiharang megint elfosta magát, immár azt hiszem harmadszorra. Cseréltük. Elképzelésem nincs, hogyan lehetne megóvni...

>> Szerviz2011-10-08

Hirdetésemre Public Enemy ( KriszKing ) cartárs jelentkezett be, és több, mint baráti áron adott el nekem 2 db használt 225/45 R17 méretű, Marangoni típusú gumit. Muszáj volt ráreppennem a projektre, mivel az elsők cseréje nagyon indokolt volt már. Fel is szállította Budapestre a gumikat! :) A döntés meghozatalát nagyban könnyítette egy, a múlt héten kapott defekt is. GabCsiéknál ma át is szerelték a szerzeményeket.

>> Egyéb2011-09-29

Remélem a jó Isten televágja azt a barmot, amelyik tegnap este TK-ra tette a jobbos tükrömet a belvárosban... :(
"Öröm" az ürömben, hogy Oszinak pont csak egy jobbos tükre volt, és az ugyanolyan színű, mint a verdám. Fel is rakattam vele, egy csavar szívatta vagy fél órát... :)

Nincs nagy szerencsém a tükrökkel eddig, 2 éve az Asszony Mercije nullázódott le tükörileg ( mindkét oldal ) - "profi" üveglap-tolvajoknak "hála", akik a januári fagyokban találják ki, hogy kell nekik ilyen... :S

>> Szerviz2011-08-19

A törött jobb első lett cserélve, ill. cserélni kellett a bal oldalon a rugótányért. Szerencse, hogy Alfater tudott szerezni tányért, különben komplett gólyaláb cserét kellett volna eszközölni. Nem így lett... :) Most jó és csendes az eleje - már szinte nem is emlékeztem, hogy milyen is ez.

>> Szerviz2011-08-15

Hosszabb ideje hallgattam már elölről az éktelen csattogást, mormogást - jóféle olasz "zenét". Mivel nem vagyok oda különösebben a digó muzsikáért, inkább - lehetőség lévén - cseréltettem a bal felső lengőkart ( hibátlan állapotú bontott gyári került be ) és a stabilizátor pálcákat ( kutyacsontokat ) - nem először. A héten cserélve lesz a jobb első rugó is... A szakmunkát Alfater végezte!

>> Szerviz2011-08-08

De régen írtam ide... A válság az válság. Ma az olaj és a szűrők cseréje megtörtént, kapott egy jófajta adalékot is a nagyvad. Következik az első futómű és fék rehab. Tendereztetek... :)

>> Szerviz2010-06-13

Arno-nak hála a beszerzésért, Zsolti75-nek a beszerelésért... ÉS MŰKÖDIK végre az autón a zár!!! :) Valószínű, hogy a jobb1 lehet a "vezér" zár - a csere után működik a jobb hátsó is hosszú idő után. Örülünk... :)

>> Szerviz2010-06-11

GaBcsi-nak, az amore méltán népszerű gumisának hála, a két első - gatyára kopott - gumi cserélve lett. Mostanság IS van mire lapátolnom a pénzt ( lakásfelújítás - többek között ), ezért használt, de jó állapotú ( koptató felett 3-4 mm. ) Michelin-eket raktunk fel. Nyugodtabb vagyok, nem parázok már a vizes autópályán nagyobb sebességnél. A két hátsó Hankook még teljesen faxa állapotú, maradnak.

>> Szerviz2010-04-07

Fentiek javítva és cserélve lettek Zé mesternél. Jó állapotú az első futóművem a szaki szerint! ;)