Mutasd

>> Tuning és extra2017-03-16

Amikor megvettem Kn[.]xX kollegától a Sony CDX-GT410U fejegységet, már akkor tudtam, hogy azt a fejegységet is megfogom tőle venni, amire a Sony-t lecserélte! Ez pedig nem más, mint az Alpine CDE-9880R. Most jött el a pillanat... enyém lett! :-) Nagyon tetszik, nagyon jól szól! A Sony is nagyon jó volt, de ez... Nem akartam elhinni, de ég és föld a kettő közt a különbség! Viszont a távirányító az nagyon hiányzik, mivel ehhez gyárilag nincs. Nem is értem! Pedig tudja kezelni, és van is egy távirányító, ami több típusú Alpine-hoz is jó (Alpine RUE-4202). Hamarosan pótolni fogom ezt a kis hiányosságot! Az előlapnak annyi szépséghibája van, hogy egy kicsit megkopott egy-két gomb, de egyébként szép állapotban van! :-)
Kellett még vennem egy ISO átalakító kábelt (3400,-), mert a Sony-é teljesen más volt + még egy ISO - DIN antenna csatlakozó átalakítót is (690,-).
Az USB kimenet a fejegység hátulján van, ezért szükség volt egy hosszabbító kábelre. Ezt otthon túrtam a fiók alján. :-) A középkonzol alatt elvezettem, és ideiglenesen a kézifékkar mellett vezettem ki. Majd keresek neki valami praktikusabb helyet! Mondjuk fúrni, faragni, vágni nem akarok semmit!
Köszi Kn[.]xX! A következő projektem a mostani fejegységed lesz! :-DD

2017.10.20.
Az USB kábelt áthelyeztem a kézifékkar mellől a középkonzolra, pontosabban a nemrég beszerelt USB töltő alá. Mégiscsak jobban kézre esik! ;-)

2017.10.27.
Megrendeltem a távirányítót (6990,-), és ma meg is érkezett!

2018.07.09.
Nem igazán tetszett, hogy az USB kábel a hamutartó mellett van! Mindig nyitogatni kellett, ha pendrive-ról akartam zenét hallgatni, viszont becsukni így nem lehetett a pendrive miatt! Szükségmegoldásnak tökéletes volt, de keresni kellett neki egy végleges, fix helyet, ami esztétikus és nem rontja el az összképet! Viszont előbb kellett venni hozzá egy beépíthető USB-s hosszabbítót. Ebay-ről meg is rendeltem (1500,-). Igazából nem sokáig keresgéltem a helyét, mert szinte adta magát. A lehető legjobban el akartam dugni, hogy ne legyen szem előtt, így került a képen látható helyre a kézifékkar mögé, a könyöklő alá. Mivel fekete volt az aljzat, ezért lefestettem szürkére, majd egy kis kézügyességgel befaragtam a helyére! Persze előbb ki kellett venni a B1 ülést a könyöklő miatt, hogy ki tudjam emelni a középkonzolt (vagy hogy hívják ezt a kardán alagutat). :-)

2019.12.14.
Bluetooth-os kihangosító:
Alpine KCE-300BT
E-bayen megvásárolva. Beszerelve.