Mutasd

>> Egyéb2009-03-12

Még mindig semmi!!!
Február 16-án felhívtam a kispesti önkormányzat jogi irodáját, hogy mégis hogy áll az ügyem. Beszéltem ott a joginénivel, aki kért tíz percet, azzal az ígérettel hogy visszahív. Négy óra várakozás után újra felhívtam, és nagyon elnézésemet kérte, hogy nem hívott vissza, de megnyugtatott, hogy egy hét múlva ha felhívom a biztosítójukat, ott lesz az ügyem! Nagyon hálás voltam neki.
Február 23-án felhívtam a biztosítót, ahol közölték, hogy még nem ért oda az ügyem, de a posta, és az iktatás sebességét ismerve ezen nem is csodálkoznak (én sem).
Március 11-én újból hívtam a biztosítót, ahova még mindig nem érkeztek meg a papírjaim. Nem voltam a hír hallatán egy kicsit sem nyugodt. Gyorsan felhívtam az önkormányzatnál joginénit, aki megígérte, hogy utánanéz, és 10 perc múlva visszahív. Én kötöttem az ebet a karóhoz, hogy majd én visszahívom a múltkori esetből okulva, de nagyon megígérte, hogy 10 perc múlva visszahív. 3 óra múlva visszahívtam, mentegetőzött, hogy elfelejtette, de utánanézett. NEM KÜLDTE EL!!!! Elborult az agyam, és kicsit sem szépen kértem meg rá, hogy haladéktalanul küldje át a biztosítónak a papírokat, és megígérte, hogy így jár el. Szerintem minden nap felhívom, hogy elküldte-e, az a biztos.