Mutasd

>> Esemény2013-07-04

Eljött az első hosszabb szabink ideje, mióta kint vagyunk, így nem is volt kérdés, hogy hazafelé vesszük az irányt. Hiányzott már a család a barátok, úgyhogy felüdülés volt hazalátogatni. Beültünk hát a 47-esbe és megindultunk. Útközben el is érte az autó a jubileumi 200 000. kilométert. Csináltam róla egy béna fotót sötétben, menet közben, telefonnal. :)
Az elmúlt másfél hétben összesen 3400 km-t tettünk meg probléma nélkül. Ha már otthon voltunk, szerelőnél is járt az autó. Javítva lett a váltóbowden, cserélve lettek a hátsó fékek tárcsával együtt, valamint a jobb első kerékcsapágy. Ismét köszönet jár Csörinek a gyors munkáért és a rugalmasságért.
Ezen kívül szereztem 1 db gyári felnit, mert legutóbb a gumisnál kiderült, hogy üt az egyik kerekem, amit egyébként én is éreztem már egy ideje. (jó kis magyar utak!) Haro-tól vettem egy középboxot, aki szintén nagyon rendes és segítőkész cartárs.
Ezt már régóta terveztem, mert az enyémnek olyan volt a felülete, mintha kátránnyal lett volna bekenve. (Elég furcsa, de képlékeny és ragadós volt, valamint mindent összekent, ami hozzáért...)
Végül pedig vettem még 4L Castrol 10W-60-as olajat utántöltögetés végett, amit ezúton is köszönök Erhard-nak. Délelőtt felhívtam, délutánra leszervezte, hogy át tudjam venni.