Mutasd

>> Szerviz2016-10-17

Km állás: 212405

Nos az autó megvétele után egyből nem tudtam anyagi okok miatt vezérlést cserélni így 4000 ezer km-t még mentem vele ,de most ez is el jött .Hála az égnek van egy jó ismerősöm aki a Honda motoromat szervizeli aztán neki van kedvezménye kb 40 % egyik autósboltban így olcsóbban tudtam hozzájutni jó alkatrészekhez .Mindenből törekedtem minőségit venni ,szóval nem dayco meg ilyenek hanem Gates vagy Continentál .Tehát ami meg lett véve első körben :) :
1.Hoszbordás Szíj (Égszíj más néven )
2.Feszítőkar a hosszbordászíjhoz mivel már nem a fém volt benne hanem műanyag így az is cserélve lett ! (Utángyártott ugyan úgy műanyag görgős....)
3.Vezérműszíj készlet Természetesen ez is GATES : ez tartalmazta a vezérműszíjat a vezető és a feszítőgörgőt + a vízpumpát
4.Monroe Lengéscsillapítók egyenlőre csak hátra + a hozzá tartozó csavarok mivel ami át megy a lengéscsillapítón az általában berohad és el kell vágni csak úgy lehet cserélni.
5.Fagyálló folyadék 3 Liter + Desztillált víz 5 Liter
6.Olajválasztásból most a Castrol Magnatech 5w40 választottam mert castrolt még nem használtam .Biztos helyről van ez nem hamisítvány .Mert manapság az olajakat is hamisítják úgy hallottam. Ehhez olajszűrő.
7.Levegőszűrő + pollenszűrő
8.Hátsó stabilizátor rúdban szilentek cseréje
Szerelés 12 ezer forint baráti áron ! Zoli bácsinál :) Utána autó mosatás 1500 ft + kitakarítottam (porszívóztam törölgettem ,meg le szilikonoztam belül a műanyagokat meg a gumikat .Összesen a költségem :------>110040Ft