Mutasd

>> Szerviz2019-07-08

Egyik nap, csomagok bepakolása után, hiba kód... hátsó lámpák végig, és a ráfutás érzékelő...

Másnap szervíz hivogatás. Mókás beszélgetések voltak
Szombathely:
"az első adaptív tempomat hibáját is jelzi az autó.Ennek a diagnosztikája is szükséges illetve javítás utáni kalibrációja.Sajnos mi ennek a rendszernek a kalibrációjához szükséges berendezéssel nem rendelkezünk.Ezt legközelebb Győrben,az Autófórum Riegler Kft-nél tudja időpont egyeztetés után megnézetni.A rendszám alapján az autó elmúlt 3 éves,így maximum csak kiterjesztett garancia vonatkozik rá.Viszont ebbe nem tartozik bele a külső lámpák esetleges javítása/cseréje.Erről pont tegnap kaptunk tájékoztatás" - hát akkor győr!

Győr:
"Garanciális-e a maghibásodás vagy sem, továbbá a kelyszínen azonnal javítható vagy sem.( pl. alkatrészt kell rendelni hozzá) A kérdéses lámpatest ledes kivitelű lehet többféle hiba vezeték, elektronika stb...."

Befutó Pécsi NS:
"Természetesen garanciában megjavítjuk, de mindenképp el kell hoznia az autót, hogy megnézzük. Ha kábelköteg hiba van akkor természetesen javítjuk még aznap, viszont ha alkatrészt kell rendelni akkor az 2 nap. A forgalmit és a szervízkönyvet és a garanciapapírt elég ha magával hozza és lefénymásolom és beszkennelem"

2 óra alatt végeztünk mindennel!
Az hogy mit művel a másik két szakszervíznek nevezett valami tervékenység alatt, hát inkább nem kommentálnám.
Annyit jegyeznék, meg ha rajtuk múlik, hiába van neked garanciás új autót...