Mutasd

>> Szerviz2018-08-21

Valami történt a múltkor fejegység beszerelés közben, először minden rendben volt, majd mikor vissza helyeztem volna (átraktam ideiglenesen a cabrioba a fejegységet) akkor egy pillanatra kapcsolt csak be, az elektromos antennát fel-le húzogatta, a duda nem szólt, és fékezéskor felkapcsolódtak a lábtér világítások. Gondoltam ,hogy hátul a kábeleket megnyomhattad, megnéztem, ami szigszalagozva volt vissza bontottam ,de hibát nem találtam. Pihentettem egy hetet, de ma nem hagyott nyugodni.
Kiderül,hogy egy rossz biztosíték okozta az egészet. Első körben kizártam ,hisz valamennyi áramot kapott, mert megvillant a fejegység. Úgy gondoltam vagy átmegy az áram ,vagy nem. Hát ezek szerint rosszul gondoltam . :D Központi zár piktogram volt a biztosíték mögött, hát ezt végkép nem értem, pláne,hogy a központi zár működött.

Lényeg a lényeg, fejegység működik, elektromos antenna remek, duda is, és nem ég a lábtér világítás fékezésre.


Térjünk át a zörgésre, tegnap ugye a bal ajtóval kínlódtam ,ma jött a jobb, mert lehúzott ablaknál úgy zörgött az ajtó ,hogy ciki volt becsukni, mintha egy konzervdobozt vágtam volna földhöz...
Szétbontottam, megnéztem. Csavarokra mindenhol ráhúztam, de nem lett jó. Ütögetvén az ajtót úgy gondoltam az ajtó lemez belső borítása zörög, így felkutattam a fél tábla soudaband hangszigetelő lapokat amik még hifis időkből maradtak vagy 7éve.
Beragasztgattam, merevebb lett ,de még mindig zörög... Nyulkálva az ismeretlenbe felfedeztem egy bowden szerű "valamit" és az zörgőtt. Ablakot mozgatván arra lettem figyelmes, hogy az ég világon semmi funkciót nem tölt be. Mivel semmit nem lehet látni ,kitapintani is csak a véletlennek hála sikerült ezért még most sem tudom mi az. Hangszigetelővel leragasztottam, most hangtalan az ajtó záródás. Király!


Embléma csere. Ugye mindenki ismeri a kínai emblémákat, nekem is van minden féle színű, de ugye GTV-n még réz karikás van. Megoldható a házasítás, viszont van egy V6-os 156-om aminek még nem tudom mi lesz a sorsa, azon szinte egy teljesen új, gyári embléma volt. Leszereltem, azért lelakkoztam 3 rétegben ,és vissza ragasztottam a GTV-re. Pazar!

A rendszám nagyon buta így ,de fényezés elött nem áll módomban felragasztani.