Mutasd

>> Szerviz2014-10-16

Még július 8-án sikerült megfejelnem egy szalagkorlátot. Még csak most merem mondani, hogy kész az alfám, bár mégsem teljesen.
Előszőr elvittük saját lábán a szervízbe. Ott olyan 3 hét alatt sikerült a futóművet megcsinálni, majd elvinni az autót egy karosszériáshoz, aki kicsivel több mint két hónapig húzta-halaszotta a dolgot. Ígéretet azt kaptam, nem keveset, meg hogy már csak ez van vissza, csak az van vissza, aztán amikor tele lett ezekkel a padlás elmentem kíváncsiságból megnézni, hogy hogy áll az autó. PERSZE HOGY SEHOGY! A fejem majd eldurrant, persze a kocsiban egy csepp benzin nem volt, se az akkumulátor amivel odavittem, ami bennevolt az meg teljesen lemerült. Mindegy, hazahúztuk, aztán elvittük egy másik karosszériáshoz, aki két hetet ígért, aztán előbb végzett mint 2 hét. Ő helyrepofozta úgy, hogy meg sem lehet mondani hogy törve volt. Kivéve a sárvédő világosabb színe miatt :)
Persze utána még a már rég megvett kipufogót is fel kellett szereni, mert mínusz 2 dobbal elég durva hangja volt szegénynek, meg miért ne, ha már visszakaptam a kocsim. Az még egy jó szopás volt, felimádkozni a szilenteket a helyükre :)
Ekkor persze az autó még pótkeréken állt, mert ugye a felnit meghajtogattam egy kicsit a szalagkorláton. A hiányzó felnit ma szereztem egy helybeli bontóból, aztán irány a gumis. Ez is kész.
Persze a rendszám még mindíg nincs a helyén, a szélvédő mögött figyel. A jobb első tompított nem ég, be kellene köttetnem, mert nekem valahogy nem jött össze. Ezután pedig egy futómű beállítás, mert egy kicsit balra áll a kormány, de jobbra húz egy nagyon kicsit az autó.
Hát így jártam. A lényeg hogy majdnem teljesen kész van az autó és én is egyben vagyok :)
A cserélt cuccok:
-első lökös
-a fölötte lévő bajusz
-zádhíd
-jobbos komplett lámpatest
-bal index
-jobb első sárvédő
-motorháztető
-ablakmosófolyadék tartály
-hűtőfolyadék kiegyenlítőtartály
-jobbos lengőkar
-ugyanott a tengelycsonk
-felni, gumik

A javítás volt 55.000 ft, a cuccok 80.000 ft, a pénzből most kiszaladtam, futóműbeállítás és a hamarosan esedékes olaj és szűrők cseréje a következő fizukor.