Mutasd

>> Szerviz2010-10-19

Lássuk mihez is nyúlkáltam az elmúlt hónapokban?
Az eltört klímacsövet hagytam, majd jövőre foglalkozom vele. Azt kiderítettem hogy ki tudja megjavítani itt Miskolcon.
A hátsó féknyergeket szétszedtem és megpróbáltam megjavítani, de sajnos nem sok sikerrel jártam teljesen rosszak azok már. Úgyhogy marad a B terv, azaz a GTV nyergek. Még azon morfondírozom hogy galvanizáljam-e őket (egyáltalán lehet-e) vagy legyenek színre fújva. Ha ez utóbbi, akkor sem maradok sztem a pirosnál, inkább vmi mást szeretnék. Vagy fekete, vagy citrom, vagy ezek kombinációja.

A kipufogóm egyre több sebből vérzik, az lesz a legfontosabb hamarosan.

Volt egy aggasztó hibám is, egyszerűen zárlatos lett az akksim. Bár én teljesen más problémára gondoltam, úgyhogy kis időbe belekerült mire rájöttem pontosan mi okozza. A saruk is benne voltak a történetben.

Sikerült megcsinálnom a bal első ajtózárat is, pontosabban megszüntetni a nyekergését/csattogását. Teljesen szétszedtem, ami lógott rajta azt meghúztam, ill teljesen átmostam (hála az alkatészmosónak anélkül lehetetlen lett volna ilyen alaposan) majd átfújtam fehér zsírspray-el. Azóta kussban van. Egyúttal az ajtókárpitban is pótoltam néhány csavart. Sajnos szét kell szednem újra mert sikerült úgy összerakni hogy picit szorul a kp. zár motor.

Találtam egy szakit, aki megcsinálja az olajhűtő hollanderes részét pár ezer Forintért. Ha az kész akkor olajcsere és az olajhűtő terelő műanyagját is szeretném rászerkeszteni. Olaj majd 10W60-as fog belekerülni.

Kicsit most zajong a kicsike mert jobb elölről kattogó/csattogó hangot hallat, elsőre szelephang, de igazából a jobb első kerék mögül hallani erősen. Szóval vagy valamelyik görgő, vagy a kipuff-ból jön a hang szerintem. De hamarosan kiderül.

Lassan lakatolásra is sor kell hogy kerüljön, mert nem akarnék így nekivágni a télnek. Az biztos hogy pénzhiány miatt "csak" a hátulja (bár máshol nincs is rozsda) kerül sorra, és az eredeti elemek mennek vissza a helyükre. A wide body és a fényezés még várat magára.. :S