Mutasd

>> Szerviz2018-05-03

A múlt héten voltak történések, ugyanis csütörtök este cserben hagyott a kis drágám. :)
Az út szélén maradtam, sajnos.. A váltóbowden szállt el, viszont ami gázabb volt hogy a kocsi 4esbe maradt. Hívtam havert hogy húzzon el hazáig, nem laktam messze addig tartottam volna a kuplong-ot, ekkor jött a következő gond, a vonószemet nem tudtuk becsavarni, a menete sérült volt.
Szóval megpróbáltam 4esbe elindulni és elmenni egy kb 500m-re lévő parkolóba, meglepően könnyen ment. Majd jött a tréler keresés... Este 9re már otthon is voltam, laza 3 óra hosszát szívtunk a hazajutással.
Hosszú hétvégére utaztam volna vidékre a szüleimhez, szóval szerettem volna minél hamarabb megcsináltatni, ekkor jött a jó Alfás mentalitás és segítőkészség. A facebook csoportban ajánlottak egy szerelőt, akinek trélere is van. A srác péntek reggel jött is a kocsiért majd eltrélerezte magához és vasárnap reggel már mehettem is érte, majd délben le is tudtam menni vidékre. :)

Ennek örömére és hogy ne hisztizzen tovább :) (mostanában kijárt a jóból, ez már a második trélerezésem volt idén) május 1-én öcsémékkel előkaptuk az összes verdát és egész nap autókat takarítottunk, kapott az én kis drágám egy nagy takarítást, polírozással együtt. Remélem egy kicsit visszafogja magát, bár nem sokára olaj csere :P :D

Ja és AlfaCity jövünk!!! :)