Mutasd

>> Tuning és extra2009-03-20

Mai nap sem/nem dolgoztam (0320). Alig vártam, hogy 10óra legyen és tudjak telefonálni fejegység ügyben. Még tegnap este sikerült választanom a HIFI topic segítségével, ahol hozzáértők megadták a helyes irányt. A választásom az alpine-ra esett a kb. egy héttel ezelőtti pio6000 helyett. Gondolom nem kell részleteznem, hogy miért.. :) Tíz óra előtt pár perccel telefonnal a kezemben ültem az internet előtt és nézegettem, hol lehet kapni normális áron a 9880-ast. Sok helyen. De olcsón csak két-három üzletben árulják. Felhívom őket. Nincs. Mondjuk az AV Planet-en nem is tudom miért csodálkozom. Hisz ott még nem találtam soha olyan terméket, amit meg akartam venni, és lett volna nekik, netalán azon az áron, ami a neten fent van, vagy egyáltalán egy héten belül be tudták volna szerezni.. Úgyhogy egy üzlet kilőve. De gyorsan rá kellett döbbennem, hogy a másik két üzletben is ez a helyzet. Csak elhúzzák a mézesmadzagot, de a rendelés után árgaranciát nem vállalnak. Ehh. Az AV-ben a pio rendelés után több mint 10.000 jó magyar forinttal lett volna drágább. No comment..

Mit tehettem mást. Telefonálgattam tovább. Mikor már a létező összes (kb.50db) olyan budapesti és környékbeli üzletet felhívtam, ahol kapható alpine, akkor már majdnem feladtam. De eszembe jutott, hogy nézzünk meg, nagyobb -országos- láncokat is. MM, Saturn, ElektroW. ExtremeD., stb. Miután az összeset felhívtam már eléggé elkeseredett voltam, mert mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy nincs, épp elfogyott, van, de nem ez a típus, stb.. Ekkor jutott eszembe, hogy hoppá.. surányihifi.. mindig kapok tőlük hírlevelet, és rendszeres látogatója vagyok az oldalnak, de az alpine-ra rákeresve nem adta ki az üzlet nevét, mint forgalmazót, így eszembe sem jutott, hogy ránézzek az oldalra a 9880-as fejegységgel kapcsolatban.

Ránéztem és volt, és felhívtam és végre..

Másfél óra (!) telefonálgatás után épp ideje volt, hogy egy helyen legyen már készleten ilyen fej és ne csak rendelésre horrorárért. Úgyh elrakattam azt az egy (!) db készüléket, ami még volt nekik és már indultam is érte. Akadtak még kisebb problémák, hogy nem lehetett kártyával fizetni, meg stb. De végül minden ok. Este még be is szereltem, mert olyat nem vállalnak, de ez is a kisebb baj, mert végre van.. :) Úgyhogy Buksi örülhetsz. Duplán is:) A sony postázásra kerül nemsokára, az alpine meg ha jól tudom az 'álomfejegységed', úgyhogy ha megunom, lehet licitálni erre is;P:)