Mutasd

>> Esemény2010-09-20

Hol is kezdjem......amikor az év elején megjelentek az első hivatalos képek valami megmozdult bennem már akkor eljátszottam a gondolattal mi lenne ha......az éppen eladósorba került 156 (semmi baj nem volt vele csak nem tudtam ráhangolódni a dízelre) után új Alfába ülnék.....aztán felébredtem a rózsaszínű álomból és elkezdtem keresni az utódot egy használt 159 SW képében! Közel 5 hónap reménytelen keresés után kezdtem belefáradni abban az árban nincs vételre érdemes darab mind sokat látott (futott) példány...elkeseredtem.
Ekkor augusztust írtunk ismét "álomba" merültem elkezdtem kutatni a Giulietta után mivel Alfacity idén kimaradt sajna és élőben nem is láttam még az Autót jött az isteni szikra: menjünk tesztvezetni!
Írtam a FAM ügyfélszolgálatának (Bogi:-) és itt meg is pecsételtem a sorsomat.....szeptember 20. hétfő vezettem, kiszálltam és már válogattuk is bele az extrákat nem sok időm maradt gondolkodni, pörögtek az események.......pénteken már írtam alá a megrendelést.....ÚJ AUTÓM LESZ A SZÓ LEGSZOROSABB ÉRTELMÉBEN:-)
Folyt köv.....