Mutasd

>> Szerviz2007-07-20

Hát eljött a nagy nap és elkészült a nagy mű. "Il dottore" (aka Führer Zoltán) visszaszolgáltatta Giuseppét.
Az új motortól szinte kiszaladna vezetője alól ha tehetné, olyan harapós (igaz, az elmúlt 1 hónapot egy Punto igyekezett kellemesebbé tenni, dehát nem összemérhető a két erőhatás).

Óramű pontos duruzsolás, gyönyörű Twin Spark morgás. Minden a helyén van, minden fantasztikus pontossággal vissza lett szerelve. Olyan érzésem van a motortérbe és az autó alá nézve, mintha egy svájci óra fedele alá leshetnék be. Ezek után sose bíznék másra ekkora munkát. Egyrészt, mert iszonyat meló egy ilyen (nem is gondoltam volna) és ha nem rettentő alapos és lelkiismeretes szerelő végzi, jóval rosszabbul járhat az emberfia, másfelöl, mert mindezt nagyon korrekt áron sikerült új alkatrészekből megoldani, semmi sufnituning, semmi buherabazár. Ezt nagyon szeretem.

Külön köszönet illeti Scold cartársat aki időt, pénzt és fáradtságot nem sajnálva, teljesen karitatív módon (!) részt vett az átépítésben és a villamossági dolgok átszerelésében, rendbehozatalában. Nem felejtem el neki az MCU csatlakozó javítást sem, aminél az izgalomtól csak sziszegni tudtam, de megszólalni nem :) Hibátlan az egység azóta.
Ilyen barátokat kívánok mindenkinek :)

Szóval mától újra tiporjuk a kilométereket Giuseppével (a futóműjavítást picit elnapoljuk, barátkozom a nyekergő szilentekkel addig :D) remélem még nagyon-nagyon sokáig.