Mutasd

>> Egyéb2008-06-05

Mostanság megint azon morfondírozom, hogy fészliftesítem a 45ös front részét, de nem tudom valóban jobban tetszik-e nekem, tehát még gondolkozom.
Ahogy néztem aranyárban lehetne új alkatrészekből összelegózni, fényezéssel a 200ezer forinthoz közelebb esne, mint a 100hoz, hülye meg ennyire nem vagyok, szeretem így is:)
Bontott meg nem sok faceliftes van, vagy az orruk törött.
Erről az jut eszembe, hogy az Alfák általában alulreprezentált fékekkel bírnak a nagy fékbirodalom elemei közül. A 155ösünkön elég rendes fékek voltak még, de azóta a világ sokat változott.
Fékprojekten is sokat gondolkoztam. Az első fékek beugranának mondjuk hátra, hisz' azokat nemrég cseréltem, kidobni fájna, előre pedig valami nagyobbacska féket betenni, bár igazából, ahogy újabban járok, türelmesen, előzékenyen, a sebesség nem a legfőbb attribútuma a meneteknek, így megállni sem oly' nehéz. Vigyázok a sok bolondra, akik a hazai utakon vannak, túl sok balesetről hallottam az utóbbi időben, meg aztán hova rohanunk? Az élet fontos dolgai mellet el? Hmm... Asszem megyek vissza tanulni, kérem kapcsolja ki!