Tagok >> Secu >> 147 1.9 JTD 16v

147 1.9 JTD 16v - főkép

Blog

2017-08-26
Fóliázás, gumi + felni

Már régebben tervezem, hogy lefóliáztatom a kocsi B oszlop mögötti üvegeit, így végre ez is elkészült. Továbbá egy első szélvédőcsíkot is kapott. A felniket átfújattam grafitszürke színre. Ez még nem annyira fekete, hogy ne látszódjon, viszont nem is a "megszokott" gyári ezüst. Mindegyiken volt pad Tovább »

2017-01-28
Nagyszervíz és műszaki

Közeledett a műszaki időpontja és a vezérléscsere is megérett, így elérkezettnek láttam egy nagyobb szerviz időzítését. Mintha a alsó turbócsövem is megérezte volna a műszaki közeledtét, így úgy gondolta, hogy megadja magát 1 héttel ezelőtt :D. Az alsó turbócső fémre lett kiváltva, talán tartósabb Tovább »

2016-10-06
10000km alatt

Régebben írtam már a blogba, így röviden összegzem az eddigieket: - Egyik nap hazafele úton először csak félig majd rövidesen teljesen beesett a kuplungpedál. Alsó munkahenger cserével megoldódott. A csere közben kiderült, hogy el van repedve a levegő cső, így abból is kapott újat. - Múlt hónapba Tovább »

2016-05-09
Bőrápolás, Aux csatlakozó

Tegnap jó időre való tekintettel nagytakarítás volt. Többen jelezték, hogy a bőr ülés ápolására van a Deichmann-ban bőrápoló, így hát vettem egyet próbából. Felvitel után, jól áttörölve nagyon szépen felerősítette a bőrt, sokkal jobb volt tapintásra is és mellesleg az ára sem horribilis. Emellett Tovább »

2016-05-02
Vásárlás utáni szervíz idáig.

Vásárlás után jöttek az alap dolgok: Motor,váltóolaj, összes szűrő. A lengőkarok is cserélve lettek, eléggé jött a hangja, főleg a januári hidegekben. Nyárigumi híján, kompletten kapott egy 17"-os gyári felnit is 215/45-ös gumikkal. A kanyarokat jól veszi, igaz a kormányt is jobban kell fogni. :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 JTD 16v
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Azzuro Gabbiano
  • Jellemzők:
    2016 Januárban került hozzám az autó, amit Akos46-tól vettem meg. Látszott, hogy rendes, törődő gazdája volt, és ezt szeretném tovább vinni. Esztétikailag van rajta javítani való, viszont azon kívül mindent megkapott. Eddig több mint 8000 km-ert tettem meg vele gond mentesen. Tavasszal kapott egy gyári 17"-os alufelnit + nyárigumit. Következőként multikormány lesz tervben, illetve fényezés.
  • Extrák:
    Bőr belső, két zónás digitklíma, tempomat.

Fotóalbum