156 2.5 V6 - főkép

Blog

2015-06-19
Klíma.

Voltunk klimásnál is.. Mert ahogy az lenni szokott,addig hibátlan volt a Klima amíg nem használtam az autót.. Ahogy használni kezdtem,nem működött..:) Az egyik cső kilyukadt.. Javítható,de nincs kedvem szét boncolni az autót,majd a téli àlom alatt orvosolva lesz😊 Addig meg marad így  Tovább »

2015-06-13
Xenon Projekt 1.

Sikerült CarTársunktól beszerezni jó áron, egy pár gyári xenonos làmpát. Sajnos a jobbos trafó nem működik,úgy néz ki beázott.:/ El vittem elektronikai szervizbe,hátha meg tudják javítani.. Ha nem sikerül javitani nem lesz egyszerű találni az biztos.. Annyit sikerült kiderítenem,hogy a w203-as Tovább »

2015-06-05
Lambda szonda csere.

A fogyasztás már olykor olykor túl lépte a 15L-t is..:D Ha finoman közlekedtem vele is ennyit fogyasztott,meg ha temposabban Akkor is..Diag szerint is a Lambda a végét járta,így cserélve lett.:) Tovább »

2015-05-20
Első 1000 km.:)

Alig egy hét alatt meg lett az első együtt töltött 1000km..:D Azért nem volt teljesen tünetmentes..:D Jobb elől valami nagyon kopog, nem értem ilyen hirtelen mitől,mert elötte minden hangalan volt a futőműben... Nagyon esélyes hogy kuplungos lesz a gép,éléggé fenn fog, de mintha nem is emelne ki Tovább »

2015-05-12
Dadogás 1.

Valamiért el kezdett dadogni az autó.. Először csak alapjáraton csinálta, észre lehetett venni hogy közbe közbe ki hagy az egyik henger.. Majd magasabb fordulatszámon is el kezdett rángatni..Egy tankolást követően pedig egyáltalán nem ment egy henger..szuper... Másnap indítom az autót,gyönyörűen já Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.5 V6
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:Szürke
  • Jellemzők:
    Még szűz a kislány,de nagyobb gyári felnik,kis ültetés,sötétítés hamarosan.
  • Extrák:
    2.5 V6 motor.!:D
    Meg ilyen elektromos kütyük, amivel egyenlőre még nem foglalkozok.!:D
  • Egyéb:
    V6 hang.

Fotóalbum