Ügyességi verseny AlfaCityben

2010-05-11  Alfa Amore
A tavalyi spontán gumifüstölés nagy sikerén felbuzdulva idén szervezett ügyességi versenyt tartunk AlfaCityben!
Hírek >> 2010  

Rendelkezésre álló idő: 60 perc

Helyszíne: Betonplacc, méretei: 20x40 m

Lebonyolítás: két kategóriában hirdetnénk győztes (első- és hátsókerékhajtás). A végeredmény két féle eredményből tevődne össze: az egyik a közönség ovációjának hangnyomásának méréséből valamint a kötelező gyakorlatok kivitelezésének precízsége alapján, amelyet zsűri pontozna. Alapvető szempont a döntésénél, hogy a jármű folyamatosan mozgásban legyen és a lehető legtöbb ideig füstöljenek a hajtott kerekek gumijai.

A két kategóriának a hangnyomás eredményeit mindjárt a helyszínen, a pontszámait pedig a délutáni eredményhírdetésen hirdetnénk ki.

Kategóriánként 3 perc áll a versenyzők részére, hogy meggyőzzék a közönséget és a zsűrit, hogy ki a legkirályabb a flaszteron. A produkciók között 1-2 perc lenne arra, hogy megmérjük a hangnyomást és felkonferáljuk a következő versenyzőt. Az időbeosztásból kiderül, hogy kategóriánként max. 6-6 vesenyző fér bele a program kereteibe. 

Éppen ezért szeretnénk megkérni mindenkit, hogy amennyiben indulni kíván ezen a versenyen jelentkezzen Ravlik-nál. A helyszínen csak abban az esetben lesz rá lehetőséged, ha esetleg valamelyik versenyző technikai vagy egyébb okból nem tud résztvenni.

Kötelező gyakorlatok: itt szeretnénk igénybevenni egy kicsit a leendő versenyzőink tapasztalatit, tekintettel arra, hogy meglehetősen szűk a hely nem szeretnénk megoldhatatlan feladatok elé állítani az indulókat. Amennyiben tervezel indulni és lennének ötleteid, hogy milyen kunsztok várhatóak el egy 20x40 méteres betoncsíkon a pilótáktól,keresd Ravlikot!

Egyéb infókat és ötleteket az AlfaCity topikba is várunk!

Kérjük, aki jelentkezni szeretne a versenyre, a szavazásnál jelezze ezt!

Írta:
Alfa Amore