Tagok >> zanzol >> 159 Progression

159 Progression - főkép

Blog

2016-03-22
Az első tök felesleges szervíz

Mivel másfél éve van nálam ez a 159-es, ideje lenne megnézni sőt kicserélni a váltóolajat. Nincs szervizkönyvem, a franc tudja volt e utántöltve vagy cserélve. A leengedett olaj nagyon szép aranyszín, átlátszó csillogó, de ha már megvettem a friss Tutelát, hát az megy a váltóba. És szilentek átnéz Tovább »

2016-02-26
Nyárigumi

Mivel a hbás kerékdőlés miatt a tavalyi 2 első nyárigumi kuka, így 2 új Hankook és a rég megvásárolt Autec felni kerül végre fel a 20db új kerékcsavarral. Olyan jól süt a nap, tavaszt érzek. Tehát nyárigumi :-) 157.900Km Tovább »

2015-12-07
Kopik a gumi

Sajnos mindkét első gumi belső fele irreálisan elkopott. Irány a futóműállítás. Összetartás minimális állítást kíván, a dőléssel van gond, pirossal jelzi a gép. De az meg nem állítható, tehát valamelyik szilent közepe nem középen van. Majd csere lesz... Most csak a jobb külső féltengely gumiharang a Tovább »

2015-12-03
Első fényezés

Szokás szerint nincs elkövető :-( Az Ázsiacenterben meghúzták a bal első sárvédőt, lökhárítót.... A kép nem adja vissza a sérülést, rögzítő kampók letörve, szóval a lakatos szerint inkább cseréljük ki :-( Úgyhogy csere és fényezés. Plusz a jobb első külső gumiharangot is csere. Mert valószínűleg Tovább »

2015-11-06
csapágy

Már jó ideje hallom, sikít a jobb első csapágy... de eddig húztam halasztottam a cserét. Most hétvégén lesz időm, szerintem ki tudom magam is cserélni. Hát volt kis gond... de pár óra alatt sikerült (az esti moziról viszont lekéstem miatta) Starline lett betéve, kíváncsi vagyok meddig bírja. Bízom b Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum