Mutasd

>> Szerviz2018-02-05

Decemberben volt egy kis afférom a generátorral. A dugóban ácsingózva "fura szagra" lettem figyelmes. Mivel elmúlt nem nagyon tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Gondoltam valahonnan kívülről jött. Egy hét múlva megnézettem egy kedves ( és precíz ) autószerelő ismerősömmel. Azt mondta olaszt nem javít, de szokott hozzájuk járni a kútra egy srác, aki csak Alfát szerel. Majd megnézeti vele.... Az volt a szerencsém, hogy a régi jó üzleti kapcsolat miatt nem bírt a vérével és felemelte a paripát. Éppen nekiállt bontani a műanyagot mikor elkezdett ömleni a füst a motortérből. 8 szerelő futott össze a füstjelek láttán. Gyorsan lekapkodták az akksisarut. Így megúsztam egy felújított beszerelésével és nem a mélygarázsban gyulladt ki az autó. 60.000.- forint.
Januárban nem volt szükségem az autóra, ezért elvittem az előbb említett sráchoz. Mondtam Neki, ha már a generátort kicserélte, akkor azt vehetjük úgy, hogy szerel olaszt és cserélje ki az alábbiakat :
- két hátsó rugó
- két hátsó stabilizátor
- hátsó féktárcsa betétekkel
- Jobb első felső és alsó lengőkar
Meg is állt 195.000.- forintban

Két hete észrevettem, hogy a küszöb javítás nem sikerült. Visszavittem, hogy legyenek kedvesek a garanciális problémát orvosolni. Ha már ott voltam lefényeztettem a lökhárítót is. 25.400.-