Mutasd

>> Szerviz2010-11-01

Pest. Csodálatos. Kedvelem a kis közlekedési duggancsokat ... Édik. . No meg a LUKAK ...azok a bájos kráterek... percenként 5 zsiráf elnyelésére képesek...és mindig valahogy az úton nőnek, és mindig tapasztják őket valami félparfofára eresztett nadrágú kőmíjesek... félkézzel ( me másikban sör van vagy támasztéknak használt lapát, vagy a saját farka,amint épp vakarja...) .
És Pestet kedves népek lakják. És ezek a népek gyorsan okosak . És ezt én nagyon díjazom . Például múltkor csak 2 hétbe került kitalálni a szerelőnek,hogy Hangya füstorgiája nem azért van ,mert gőzmozdonynak hiszi magát,hanem mer' épp beteg.Először az egéerszelepem próbálta lefikázni, de miután lekommunikáltam az arca belsejébe,hogy baromi intim viszonyban állok azzal a szeleppel ,sőt jobban ismerem,mint ő, átgondolta. Aztán úgy érezte a turbőcsövem ha meghegeszti -persze nagyon olcsón- akkor minden baj és füst elhárul. Újra közöltem vele,h kábé amikor az én flexibilis kis gumi turbócsövem akarja hegesztgetni -persze nagyon olcsón- én ugyanúgy hegeszteni fogok. Rajta. A kis nózikáját a kis popsikájához. ( persze ezt szübtilis hiranikus bájjal mondtam el, ...gondolhatod ....) ( Pesten vazzeg gumicsövet hegesztenek. le vagyunk maradva,mi vidéki pórok...) .

Nem lehet mindenki fővárosi főnyali, így Hangya kikerült egy jó suburbi gyógyzugba. ( itt még nem ismerik a high-tech gumihegesztési metódust, így pőrén szőrén kib@szarintották se perc alatt a szétrobbant gumicsövet,azt raktak beléje egy újat...nem százhúszezereré,csak tízé...gumi is, turbő is, cső, is,jó is, ....) szal Hangyalka azóta javulgat, és míg epekedem érte , addig nagy piros emmel közlekedési mutatványokat hajtok végre . Metrómászás .PPfffűdejó. Sikít a seggem alatt a féregjárat, jó fremen mód ...mer' köll. mer' fontos. "gyorsmintasorséspontosmintegygondosorvos".
Szóval minden szép minden jó.
Éjjenpestmegametrómegacsányisanyi.
megagumicsőhegesztő!
ollé!