Mutasd

>> Szerviz2016-10-17

Bal hátsó ajtó belső kis műanyagot a az ajtónyitó mögötit nagyon óvatosan húzzuk le erős patent fogja általában eltörik . Tehát kárpit leszedése egybe jön az egész patentok vannak amik szeretnek törni nem vészes csak az idő megeszi őket aztán törnek le darabok belőlük . Én 2 szer megszívtam mert amit marek bontos sráctól hoztam bowdsen szakadhoz régebbi tipusú bal hátsó ablakemelő szerkezetet motorral együtt bazira nem lett jó tehát mindenki mindig azt vegye ami olyan és ugyan úgy néz ki mint ami a kocsiban van most ezt megtanultam .Hiába hogy a bontós azt mondja hogy egyforma a bowden benne hát kurvára nem .Nah mindegy ezt is megszívtam lényegtelen de hál istennek olcsón pestről hoztak egyet le mert pont jött a srác tetováltatni egyik ismerősömhöz aztán találkoztunk és 6 ezret kért érte mondom nagyon jó :) Pont erre volt szükségem haza vittem kipróbáltam megy működik a motort se kell áttenni meg semmi nem kell tekergetnem a bowdent se semmi..... felzsíroztam a bowdent amennyire tudtam meg kapott wd 40 -t aztán úgy szalad fel s le az ablak ahogy kell :) Örülök hogy ezt is meg bírtam csinálni . A vezérléshez nem nyúlok mert ha azt elbaszom akkor vége :) ezért vannak a szaki bácsik .Olajat mondjuk tudtam volna cserélni meg szűrőt de olcsón megúsztam szóval nem kínlódtam ,meg hideg is van már ,egybe a vezérléssel együtt cseréltettem. Nos működik az ablakemelő a millió kis patentot vissza tettem beigazítottam meg a szigetelést is ovatósan vissza raktam + csavarok anyák stb..

Másik az alattam lévő ülésben kontakt hiba lép fel néha néha hiába birizgálom meg tűvel a kis sarukat néha előjön pedig befujtam wd 40 végül is kontakt javító hatása is van ... azt írja az üveg :) lehet az lesz hogy szét szedem és összecsokizom vagy összeforrasztom és kész egyenlőre így jó aztán majd meglátjuk :)
tféklámpa a helyén spoilerel együtt ! ez is 6 ezer volt két csavar egy kis fbs ragasztó + vezeték toldás mert az előző tulaj elvágta ....