166 2.4 JTD - főkép

Blog

2011-06-10
Nagyszervíz

Pár napja elvittem a kocsit Zé mesterhez szervizelésre és ma kész is lett. Vezérlés csere, vízpumpa csere izzitó gyertya csere, hosszbordásszíj csere, hőgomba csere. A mester megállapított hogy még izzitó gyertya rellét is ki kell cserélni ill. generátoromat is fel kell újítani + a klima kompressz Tovább »

2011-03-14
Váltóolaj csere

A jó időt kihasználva kicseréltem a váltololajat és kis extraként a motorvédő burkolatot is átfestettem mert ütött-kopott volt. Ja és az utastertet is alaposan kitakarítottam. Tovább »

2011-02-28
Egyszer csak nem indult.

Pénteken megadta magát a vas valamiért nem akart elindulni, pedig elötte való nap még semmi baja nem volt. Pár dolgot megnéztem, de minden működött, elkezdtem gyanakodni az izzítógyertyákra, de még ha valamelyik rossz is lenne be kéne indulnia. Majd vasárnap reggel kiszedtem az aksit és felraktam tö Tovább »

2011-02-20
új fényszóró + szűrők cseréje

Hétvégén kicseréltem a pollenszűrőt, gázolajszűrőt és vadiúj fényszórókat is kapott a nagyvad, mivel utángyártott lámpát vettem az állítómotor átszerelésével adódtak problémák, de sikerült és lőn világosság. Tovább »

2010-11-24
Új lengőkar

Ma sikeresen abszolváltam a jobb első felső lengőkar cseréjét. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2.4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Ontario blue
  • Jellemzők:
    Éltem első alfája egy korához képest nagyon jó állapotban lévő 166-os fenevad. Van azért rajta pár apró javítgatni való, de már így is imádom, szuper érzés egy ilyet vezetni.
  • Extrák:
    17-es momo alufelni, eső érzékelős ablaktörlő, (cd-tár) már loudlink mp3, momo bőr belső, hátsó napfény roló, elektromosan állítható ülések, elektromos és fűthető tükör....
  • Egyéb:
    Tolatoradar

Fotóalbum