Tagok >> pedrobaa >> GT 1.9 JTD Distinctive

GT 1.9 JTD Distinctive - főkép

Blog

2016-04-16
Új nyári gumák

A jó idő beköszöntével eljött minden nyári gumi nélküli autós rémálma, a gumivásárlás... Az utóbbi évek használtgumi vásárlásai ráébresztettek, hogy az csakis rövidtávú megoldás lehet, így új gumi vásárlásra adtam a fejem. Hosszas böngészés, teszt olvasgatás és agyalás után a Kumho Ecsta Le Sport ( Tovább »

2016-03-12
Extra erő, maximális mosoly...

Föckös és Manky segítségével megerősödött a vas. Hát eddig se ment rosszul, de amit most csinál, az bitang! Fülig ér a szám folyamatosan... :D Köszi srácok még1x! Tovább »

2016-01-20
Közeleg a tél vége

A multkorról eltolódott lengőkar és stabrúd szilent is kicserélődött. Olyan csendes a futómű mint egy álom. Csak az a sok rohadt kátyú kezdhetne betömődni, mert így nem lesz hosszú életű a történet. A motortartó bakok is cserések voltak. Sajnos a 3-ból kettő feladta. Ezzel sem lesz már gond. Amúgy Tovább »

2015-11-13
A fényezés javítása

Hát elhúzódott a fényezés kijavítása, mivel egyszerűen nem tudtam lerakni az autót 4-5 napra, hogy tisztességesen megcsinálják. Már amikor vettem elég csúful repedt volt a lökhárító + a bal első sárvédő egy korábbi összegányolt javítás eredményeként rozsdásodott a lökhárító találkozásánál. A hátu Tovább »

2015-09-10
A szerviz ideje

Hipp-hopp elszaladt a nyár és vele újabb 12000 gyönyörű kilométer, így már nagyon aktuális volt a szervizlátogatás. Felkészülten érkeztem 5L Selenia WR és bosch-mann szűrők társaságában, hogy azzal már ne menjen az idő. Apróságok összejöttek az elmúlt hónapok során, valami csapágyas zörgés is jö Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.9 JTD Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Nero Metallico
  • Jellemzők:
    Igazi szerelemautó, nem lehet nem imádni...
  • Extrák:
    Szürke bőr belső, xenon, tolatóradar, meg a többi. Igazából esőszenzor és navi kivételével minden.
  • Egyéb:
    Gyári Bose hangszórók kerepelnek egy Boschmann erősítővel és egy 30-as DLD ládával megerősítve.

Fotóalbum