Mutasd

>> Szerviz2016-05-04

NA hát akkor MÚÚÚSZAKI... Mint minden ez sem volt egyszerű . Kis esettanulmány következik :) Mindenféle dolog nélkül bejelentettem műszakira (elő műszaki és ha minden okay akkor műszaki is.) Elsőre bukta a következők miatt:
1.Rendszámtábavilágtás ledes volt (basszus elfelejtetem visszacserélni )
2.D típúsú rendszám nem volt bent a forgalmiba ( okmányiroda és közölni velük hogy bizony azt sürgősen írják bele)
3.Xenon… Szívás mert mindent néznek és mint kiderült nekem(is) eltört a gyári magasság állító műanyag pöcök amit természetesen beszerezni esélytelen.. (házilag megoldottuk végül)
Második körre meglett a műszaki, de amikor hozták ki pont betoppant a műszaki állomásra a KPM szúrópróba ellenőrzésre, és a drágámat visszahívták hogy akkor ők is akarják. Szerencsére ott is sikeresen teljesített (kr hogy ilyenkor nem adják meg 4 évre a duplaműszaki miatt) :D
Megjegyzés.. Mennyire nem akart a Drága jószág műszakira menni a vizsga alatt a xenonos lámpamosásnál nem állt el a víz így kimosta alaposan a lökőst is.. Műszaki után többször lett próbálva többet nem csinálta .. előtte se.. Második műszakin gondoltam jobb elővigyázatosnak lenni csak 1 litert öntöttem bele.. és peeersze hogy ismét előfordult :/ jah és azóta megint nem .