Tagok >> DanFather >> 156 1.9 JTD Sedan

156 1.9 JTD Sedan - főkép

Blog

2014-07-04
Első futómű, kézifék

Jó rég sikerült az utolsó bejegyzést megejtenem, viszont most pótolok egy nagy hiányosságot. Az autót már úgy vettem, hogy az első futómű csúnyán kopogott. Tudtam jó, hogy fel kell majd újítanom. Büszkén jelenthetem, hogy a héten végére értem a procedúrának.:) És ha már ott voltunk, akkor már az Tovább »

2013-12-07
Gumiszőnyeg

Amikor vettem a bellát, csak egy ramaty állapotú, szétesett, Tescos-univerzális szőnyeg-garnitúra volt benne. Ennél azért egy Alfa többet érdemel!:) Mivel most elvileg taknyosabb, vizesebb évszak következik, rendeltem egy kifejezetten ehhez a típushoz gyártott gumiszőnyeg-garnitúrát. Ma meg i Tovább »

2013-12-03
Ajtónyitó gomb beragadás

A hidegebb idő beálltával én is észrevettem, hogy az első ajtók nyitógombja előszeretettel ragad be egy kicsit benyomáskor. Nem volt még az enyémnél olyan radikális a probléma, csak kicsit akadozott a folyamat, ezért úgy gondoltam, elébe megyek a dolgoknak. Többek bejegyzése nyomán beszereztem eg Tovább »

2013-12-01
Új kulcs, csomagtartó nyitás

Az eredeti, egygombos kulcsot az autó vásárlásakor elég ramaty állapotban kaptam meg. Teljesen szét volt esve, az öreg, mindenre jó cellux nevezetű csodafegyverrel volt összeeszkábálva, és az autó nyitása is elég nehézkesen működött vele. Úgy döntöttem, ennek véget vetek!:) Körbeszaglásztam a Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum