Mutasd

>> Tuning és extra2010-08-03

A gyári egyik pillanatról a a másikra meghalt! Manuális diagnosztika azt mutatja hogy belső radar érzékelő hiba. Na mind1 amúgy is akartam valami más lopásgátlást ezért vette egy riasztó rensdszert és nekiálltam beszerelni. Nem volt könnyű (kitanultam a szakmát majdnem) de megérte! Zárja-nyitja az ajókat, immó, menet közben lezárja az ajtókat stb. Nagyon sok kényelmi funkciója van plusz ami még lesz gombnyomásra csomagtérnyitás. Ehez még a héten egy behúzótekercset kell vennem a és az is kész. Utánna még egy GSM rendszert szeretnék majd.

 
>> Szerviz2010-07-16

Cserére szorult a lambda szonda, mivel enyhén szólva zabált (10-11L) a drága és a comp. is beírta hibának! Nem volt nagy dolog, előző nap WD40-el a szondát megáztatni, másnap 22-s kulcs kiteker. Nem kicsit volt kokszos. Kábeleket össze szonda új vissza és remélem működik mivel univerzális (Magneti Marelli) lett belerakva. :-)

 
>> Szerviz2010-03-21

Eljött az ideje hogy kicseréljem a felső lengőkarokat mert nyüszögtek, csörögtek kopogtak, csattogtak. Nem volt vészes kicsit volt szívás de semmi extra. És ha már így benne vagyok és érzem a ritmust akkor egy olajcsere is befigyel. Igaz lett volna még egy 1000 km. de mind1. Holnap meg gumizás nyárira ha minden jól megy. Óra állás: 182100

 
>> Szerviz2008-09-01

Sikeresen kilett cserélve a vezérlésszett (szíj, gőrgők, vízpumpa,), vezérlésmódósító, plusz a gyertyák. Sikeresen elköltöttem az összes pénzem! Ideje volt mert már esedékes volt ám. A gyertyák még a gyáriak(előző tul. nem igazán törődött vele) Nem baj nagyon zsír lett! Következő projekt a futómű lesz. Addig gyüjtőető életmódba csapunk át! :-) Km. állás: 148300

 
>> Szerviz2008-07-20

A dolog úgy kezdődött hogy egyik pillanatról a másikra megállt a fűtőmotor! Pérsze 40 fok és klíma közben. Hazaérve szétbombáz mindent és kideriteni mi is a bajság. Rájöttem a hiba okára. Hála az égnek még nagy költség sem volt. Kicseréltem és egy ketó háom múkodj!

 
>> Szerviz2008-04-22

Valahol eresztett ezért muszály volt kicserélni. De most már zsír! Szívtam is vele. Rohadt digók hogy lehet így felfogatni mindent???

 
>> Szerviz2007-12-20

Tegnap sikerült végre kicserélni a rakoncátlankodó termot! Állandóan hideg volt a víz mivel zárt állapotban nem igazán volt. Nem volt egy nehéz probléma! De hát most már ismét jó a hőmérséklet mint nekem mint neki!

 
>> Tuning és extra2007-11-23

Belekerült 11.18-án a cumo. Hát kissé féltem tőle mivel gondoltam az összes patentot vehetem újra. De nem. Max kettő hullot szét. A tápkábellel kissé szenvedtem de a többi sima ügy volt. Nem került semmibe, mivel ez már megvolt.

 
>> Szerviz2007-11-23

Üdv. minden márkatársnak, tipusbarátnak, rajongónak!!

Előszőr is köszönöm a kedves és szép szavakat amiket taggá válásomkor kaptam.

Megjött!!! Mármint nem az, hanem amit a német Ebay-ről rendeltem. Egy eredeti Alfa reperaturhandbuch auf CD-Rom:-)) Zsír a cumó. Minden adat a 156-osokról. (rajz,hol mit nézz, hol szedd szét, mikor hova nyúlj. De ezt az élményt nem csak magamnak tartogatom amennyiben valakinek tudok vele segíteni persze kapacitásom határain belül megtaszem. Tehát hétvégén megy az emelőre a drága és big inspection lesz!!!!

Megdöglött a CD :-( Nem baj van helyette eLearn! :-)