Még mindig előtte van az összetettben, ez nem véletlen,
Te Satti barátom Kiminek 35 pontja van Massának 34!!!
Az az 1 pont különbség lenne az "nem véletlen"?? :-D
Amugy Kimi már csak a második ha nem figyeltél volna...
GEORGE2008-05-26 23:32:27 // 42020
GEORGE2008-05-26 23:28:11 // 42019
Ahogy írod cartás!!!
Mondjuk mindkettőről ha bakizik, és dicsérjük mindkettőt ha ügyes!!!
Ennek így kéne lennie!
Nem pedig úgy hogy Kimi hibázgatott de nem érdekes mert ....
Ez a MAssa de béna....stb stb....
Ez ebben a formában nagyon nem korrekt!
Mondjuk mindkettőről ha bakizik, és dicsérjük mindkettőt ha ügyes!!!
Ennek így kéne lennie!
Nem pedig úgy hogy Kimi hibázgatott de nem érdekes mert ....
Ez a MAssa de béna....stb stb....
Ez ebben a formában nagyon nem korrekt!
GEORGE2008-05-26 23:25:48 // 42018
Csak arra voltam kiváncsi hogy te hogy fogod leírni a Kimi szánalmas teljesítményét, mert ez bizony az volt..és az elötte való futamon sem tudott olyant menni mint Massa.
Pedig ha olyan profi lenne mint ahogy te tartod a Massahoz képest akkor bizony Massának nem lenne szabad a Kimi elött köröznie.
No mind1 azt látom hogy te Kimi óriási hibáit mininek tünteted fel.
Amugy igen még Massa elött van a pontjaival de ha így folytatja nem sokáig......
Pedig ha olyan profi lenne mint ahogy te tartod a Massahoz képest akkor bizony Massának nem lenne szabad a Kimi elött köröznie.
No mind1 azt látom hogy te Kimi óriási hibáit mininek tünteted fel.
Amugy igen még Massa elött van a pontjaival de ha így folytatja nem sokáig......
Tom122008-05-26 22:57:39 // 42017
Szerintem /sem/ nem csak arra értette, vagy igeeeeen...?? :-))
Tom122008-05-26 22:56:27 // 42016
Ő sem kicsit fékezett előtte...
Lehet, hogy azért nem "hisztizett".:-)
Lehet, hogy azért nem "hisztizett".:-)
mesa2008-05-26 22:55:08 // 42015
MIvel kiosztották az 1-es rajtszámot, szerintem igen! :P :o
Tom122008-05-26 22:53:49 // 42014
Tehát akkor mégis csak van 1-es számú versenyző...:-)
mesa2008-05-26 22:52:30 // 42013
De már más szemmel nézik a világot (lásd C5 reklám) ! ;-)
mesa2008-05-26 22:51:36 // 42012
"Azt hiszem, a szezon elején néhány szerencsétlen körülmény torlódott össze, de már a tavalyi évadban is láthattuk, milyen erős teljesítményre képes (Felipe). Azt kell mondani, hogy az eredményeihez képest gyakran alábecsülik őt. Úgy vélem, hogy extrém teljesítményt nyújtott, és ha belegondolunk, hogy az egyes számú versenyzőt is gyakran maga mögött hagyja, nos, az magáért beszél" - Michael Schumacher, Massáról
Grando2008-05-26 22:50:16 // 42011
Pedig nem is angol... :DDDD ;))
mesa2008-05-26 22:48:42 // 42010
"Bocsánatot kért, tehát nagyszerű sportember. Nagyon jó versenyző, így el kell fogadnom a helyzetet. Nem szándékosan tette, ilyen bárkivel előfordulhat. Ezzel együtt kell élnem, és készülnöm a következő versenyre.
Egyszerű versenybaleset volt. Teljes mértékben. Nem arról volt szó, hogy túl későn fékezett, és ezért ütközött nekem. Elvesztette az uralmát az autó fölött, mert a körülmények nagyon trükkösek voltak, tehát nem mondhatjuk, hogy hibázott. Egyszerűen elvesztette az uralmat" - Adrian Sutil egy gentleman
Egyszerű versenybaleset volt. Teljes mértékben. Nem arról volt szó, hogy túl későn fékezett, és ezért ütközött nekem. Elvesztette az uralmát az autó fölött, mert a körülmények nagyon trükkösek voltak, tehát nem mondhatjuk, hogy hibázott. Egyszerűen elvesztette az uralmat" - Adrian Sutil egy gentleman
mesa2008-05-26 22:44:18 // 42009
Most nem azért de amit mondasz az ... :DD
Szegény Sutil meg sem próbált befordulni igazán! Látta ő a tükörben, hogy mindjárt megütik mint baseball labdát. De hát már léső volt, nem lehetett kiszámítani lekoccolja-e a palánkot Rai, így aztán ezerrel eltalálta, esélye sem volt Adriannak, még gázt adni sem.
Szegény Sutil meg sem próbált befordulni igazán! Látta ő a tükörben, hogy mindjárt megütik mint baseball labdát. De hát már léső volt, nem lehetett kiszámítani lekoccolja-e a palánkot Rai, így aztán ezerrel eltalálta, esélye sem volt Adriannak, még gázt adni sem.
Kazes☻2008-05-26 19:18:25 // 42008
Jól beszélsz cartárs! :-D
Belga2008-05-26 18:51:32 // 42007
Azért remélhetőleg Sutil nézett tükörbe, pláne azon a szakaszon lenne alapvető. :o) Azzal azért persze egyetértek, hogy ott az alagútból fénysebességgel kifelé túl sokat nem tudott volna tenni.
Mike.2008-05-26 18:24:25 // 42006
Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha,
Na nehogy már az elől lévőnek kelljen figyelni a mögötte lévő hibájára és azt kivédenie! Azért kíváncsi lennék ha ez fordítva történik megemlítetted volna ezt, mint védekezési lehetőséget.
Gyula "szakértőről" teljesen azonos véleményen vagyok veled. Felháborító amit művel. Gondolkodtam, hogy nézem hang nélkül, de úgy nem az igazi.
Na nehogy már az elől lévőnek kelljen figyelni a mögötte lévő hibájára és azt kivédenie! Azért kíváncsi lennék ha ez fordítva történik megemlítetted volna ezt, mint védekezési lehetőséget.
Gyula "szakértőről" teljesen azonos véleményen vagyok veled. Felháborító amit művel. Gondolkodtam, hogy nézem hang nélkül, de úgy nem az igazi.
Mike.2008-05-26 18:19:52 // 42005
Engem meg nem is érdekel, csak ellenpéldának hoztam fel Kimi boxáthajtásos büntijével szemben. Az egyik előre került a másik meg hátra.
Zsolesz2008-05-26 17:16:16 // 42003
Igaz. Néha azt figyelem hogy amit mondanak az a tv-ben is úgy van e és ez összezavarhat.
NaTo2008-05-26 17:11:02 // 42002
Zsolesz, azért vesztetted el a fonalat, mert ez a két vadbarom beszélt összevissza... Legközelebb ha futam lesz, lehalkítom a TV-t... hogy tudjam követni a dolgokat. :D
NaTo2008-05-26 17:08:10 // 42001
Így is van!
Beültetném én a gyulát egy F1-esbe, aztán öntenék elé némi vizet, és elereszteném az alagút végéből 300-ról, közben ordítanék a palánk mögül neki:
- Gyulaaaa! Fékeeeezzz!!!! Ellenkormááááááány!!!!!
.... csitt csatt puff ..
- Bazmeg gyulaaaaaa!
Ez kritizál?! Meg ilyet szól a verseny előtt, hogy volt szerencséje beülni F1-es kocsiba, és megígérte magának, hogy padlógázzal fog végigmenni... :D
HÁt ilyen marhaságot! :D Szóval ez nem nomális...
Beültetném én a gyulát egy F1-esbe, aztán öntenék elé némi vizet, és elereszteném az alagút végéből 300-ról, közben ordítanék a palánk mögül neki:
- Gyulaaaa! Fékeeeezzz!!!! Ellenkormááááááány!!!!!
.... csitt csatt puff ..
- Bazmeg gyulaaaaaa!
Ez kritizál?! Meg ilyet szól a verseny előtt, hogy volt szerencséje beülni F1-es kocsiba, és megígérte magának, hogy padlógázzal fog végigmenni... :D
HÁt ilyen marhaságot! :D Szóval ez nem nomális...
Zsolesz2008-05-26 17:06:14 // 42000
Mondjuk ezt nem is teljesen értettem. Kicsúszik az elején, defekt, boxkiállás pár körrel később meg már 4. hely... Ott egy kicsit elvesztettem a fonalat hogy hogy is került oda a csoki
Iniezione2008-05-26 16:40:30 // 41999
Idény végén van vége:)))))
Iniezione2008-05-26 16:37:13 // 41998
Na ezt jól megmondtad!!!A degeneráltak kitalálták,hogy KIMI 50 méterről akart előzni!!!mi a fas.t néztek ezek????Nato!ezeket csak azok érthetik meg akiknél Hátul hajt a verda:))))))))
NaTo2008-05-26 16:15:07 // 41995
Én erről a Rájkőnenes megmozdulásról annyit mondanék, hogy a forma1-es mezőnyből is kíváncsi lennék azon nevekre, akik ezt a beriszálást úgy fogják meg, hogy nem kenik fel az autót a falra, mint a hombárfejű az időmérőn. Szerintem nem lenne hosszú a lista...
Másrészt meg ez verseny vazze, és nem azt nézem, hogy kinek mennyi pontja lesz ha véletlenül nekimegyek, aztán ezért inkább nem nyomom a pedált. Azt a két faszkalap lófaszjóska dilettáns ökröt meg nagyívben kirúgnám, akik vezették a műsort. Eddig is haragudtam erre a két tökfilkóra, de a legutóbbi futamon már tényleg össze vissza beszéltek, fogalmuk nincs arról mi van a pályán, ki kivel van. Dilettánsok! ELzavarni őket a picsába! Ezek újságírók nem műsorvezetők. Annak a béna nyomott gyulának olyan buzi magas hangja van, hogy mikor hangosan akar mondani valamit, mindig azt hiszem hogy teljes lendülettel ráült a bicikli vázra... Kit szopott le ez, hogy oda került?! Könyörgöm még dadog is! Olyan ez, mint mikor raccsolós embert akarnak bemondónak... ugyan kérem!? Visszatérve Rájkőnenre, nem értem miért kellett azt kitalálniuk, hogy ő előzni akart?! Abszurd. Nem hülye az. Nem adta ki neki a féktáv, mikor kijött vakon a száraz alagútból a vizes lejtős aszfaltra. Ennyi. NEm kell ezt túlragozni, járt már így más is... Másrészt meg Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha, hogy vazze rajtam van Kimi... ha látja hogy mögötte driftelve közeledik valami, sztem átengedi a kocsit a sikanon, és nincs gond... NEm, félre ne értsen valaki, nem Sutil hibája, ez így jött össze...
Na mindegy is, de ezt a két dugófejű hullarabló "műsorvezetőt" rúgja ki már valaki konyorgom!!!
huhh
Másrészt meg ez verseny vazze, és nem azt nézem, hogy kinek mennyi pontja lesz ha véletlenül nekimegyek, aztán ezért inkább nem nyomom a pedált. Azt a két faszkalap lófaszjóska dilettáns ökröt meg nagyívben kirúgnám, akik vezették a műsort. Eddig is haragudtam erre a két tökfilkóra, de a legutóbbi futamon már tényleg össze vissza beszéltek, fogalmuk nincs arról mi van a pályán, ki kivel van. Dilettánsok! ELzavarni őket a picsába! Ezek újságírók nem műsorvezetők. Annak a béna nyomott gyulának olyan buzi magas hangja van, hogy mikor hangosan akar mondani valamit, mindig azt hiszem hogy teljes lendülettel ráült a bicikli vázra... Kit szopott le ez, hogy oda került?! Könyörgöm még dadog is! Olyan ez, mint mikor raccsolós embert akarnak bemondónak... ugyan kérem!? Visszatérve Rájkőnenre, nem értem miért kellett azt kitalálniuk, hogy ő előzni akart?! Abszurd. Nem hülye az. Nem adta ki neki a féktáv, mikor kijött vakon a száraz alagútból a vizes lejtős aszfaltra. Ennyi. NEm kell ezt túlragozni, járt már így más is... Másrészt meg Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha, hogy vazze rajtam van Kimi... ha látja hogy mögötte driftelve közeledik valami, sztem átengedi a kocsit a sikanon, és nincs gond... NEm, félre ne értsen valaki, nem Sutil hibája, ez így jött össze...
Na mindegy is, de ezt a két dugófejű hullarabló "műsorvezetőt" rúgja ki már valaki konyorgom!!!
huhh
Iniezione2008-05-26 16:14:35 // 41994
sztem nyugodj meg légyszi:)))Bele kell törődni,hogy semmi esélye a latin kölköknek itt:)))))
mesa2008-05-26 15:16:47 // 41993
Mr CubeHead is megpróbálja magát ilyen laza srácnak előadni. Mondta is a futam előtt, hogy őt nem érdekli a győzelem, mert neki az egész élet Fun :))
Csak azt felejti el, hogy Kimi úgy laza és Fun neki az élet, hogy közben fiatalabban is már VB lett.
Csak azt felejti el, hogy Kimi úgy laza és Fun neki az élet, hogy közben fiatalabban is már VB lett.
Satti2008-05-26 14:16:09 // 41992
Na, ez az, ezt bírom benne én is, nem az a jófiú típus, senki nem érdekli, úgy csinálja a dolgokat, ahogy jónak látja, és így is az egyik legjobb, és attól nem félek, hogy az idei 2. VB cím nem lesz meg, mert ahhoz meg nagyon profi, hogy tudja, mikor van az, amikor nagyon oda kell tegye magát, akkor a többiek mehetnek a levesbe.
Belga2008-05-26 14:10:09 // 41991
Legalabb visz egy kis szint ebbe a steril vilagba. :o) Mi lenne ha az egesz mezony ilyen streber Hami-bol meg Massabol allna? Epp eleg baj az nekik, hogy Kimi felkezzel igy elkeni oket. :o)
Satti2008-05-26 14:04:16 // 41990
Sztem nyugodtan túl lehet ezen lépni, kár ezt ennyire túllihegni, látom nagyon ráértek
:-))
:-))
Ferko2008-05-26 13:59:48 // 41989
Azért tegnap sok Kimista is azt vallotta, hogy a kedvencük nem igazán volt rendben.
Enyhén szólva.:-))
Enyhén szólva.:-))
Ferko2008-05-26 13:58:24 // 41988
Hát én ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy Kimit fényezem és fikázom, mikor melyiket érdemli meg. De Massa-t (mivel nem szimpi, nagyon) nem fogom fényezni, csak elismerni a telseítményét, vagy fikázni. Valahol talán normális is az, hogy aki a kedvencünk, azt jobban fényezzük. De ne legyen már gond komám, hogy az általatok magasztalt Massa-t nem fényezi egy Kimista. :-))
Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, de nézd el nekem, hogy ezt nem bírtam megállni szó nélkül.:-))) Azéééé remélem nincs harag!:-))))
Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, de nézd el nekem, hogy ezt nem bírtam megállni szó nélkül.:-))) Azéééé remélem nincs harag!:-))))
Ferko2008-05-26 13:51:49 // 41987
Na azért a ló másik oldalára se essünk már át!:-))))
Ferko2008-05-26 13:50:43 // 41986
Húúúúú bazki. Ne ezek után mondja valaki, hogy én vagyok elvakult Kimista!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ferko2008-05-26 13:48:59 // 41985
Hát tavaly is egymástól raboltak el pontokat!:-DD Remélem idén is ugyanúgy összejön!:-))) Remélem hamr felejtőssé válik ez a verseny Kiminek is, és összeszedi magát.
Ferko2008-05-26 13:46:58 // 41984
Öööööööööööö.................akkor most miért nem Ő nyert? (hozzáteszem legnagyobb bánatomra!)
TarP2008-05-26 13:41:38 // 41983
Monnyuk Rajkó ott megcsúszva 4-et korrigált 1.5 másodperc alatt.
Dávid CubeHead picit lassabb volt, ő rögtön megfejelte a saját gumiabroncsát az edzésen.
Ettől még xarul jött ki Kimi a dologból, de mindent megtett, amit abban a szituációban tehetett, hogy úton maradjon, de összességében elqrta.
Dávid CubeHead picit lassabb volt, ő rögtön megfejelte a saját gumiabroncsát az edzésen.
Ettől még xarul jött ki Kimi a dologból, de mindent megtett, amit abban a szituációban tehetett, hogy úton maradjon, de összességében elqrta.
Mike.2008-05-26 13:28:04 // 41982
Így vélem én is, gyors a csávó, ezt különben nem is vitattam sosem. :-)
Az is igaz, hogy én a lazaságát elítélők táborába tartozom. :-))
Az is igaz, hogy én a lazaságát elítélők táborába tartozom. :-))
Grando2008-05-26 13:19:21 // 41981
Teljesen így látom én is. Kimi egy őstehetség. Ha ez szorgalommal párosulna, télleg überelhetetlen lenne. De nem így van. Van hogy ez elég, és van hogy nem. Egy biztos, sajnos nem töri magát különösképpen.
mesa2008-05-26 13:18:29 // 41980
Akkor minden rendben, mert egyébként ezzel én is egyet értek :)
Belga2008-05-26 13:13:19 // 41979
Nem feltétlenül értek egyet ezzel. Szerintem csak egész egyszerűen a VÍZ az ellensége, ha jégen vagy vodkán kellene vezetni, akkor 20 kört adna a mezőnynek. :o))
Egyénként meg szerintem hihetetlen jó keze van a palinak, és ő olyan aki zsigerből vezet. Ha megnézed a pályafutásasát, akkor azt látod, hogy kicsit gokartozott, kicsit formaautózott, aztán egyből F1, és mindenhol piszok gyors volt és nyert. Talán hülye hasonlat, de olyan mint Turi Tomi itthon. Neki is teljesen mindegy, hogy mivel megy beül és kitapossa a belét a gépnek, és kurva gyors. És nem nagyon állitgat ő semmit, ösztönös minden. Mondjuk talán ez lehet hátrány is Kiminél mert úgymond nem "tanulta" a vezetést és szerintem minden futamon kb olyan lazasággal vezet, mintha a közértbe menne. :o) Biztos tudna fejlődni, ha éjt nappallá téve a telemetriát tanulmányozná és annyira megszállott lenne mint MS, de ő egész egyszerűen nem ilyen. Van aki ezért kedveli, van aki elítéli, a gyorsaságát azonban sztem nem lehet kétségbe vonni.
Na végülis nema kipörgésgátlós dolgora reagáltam, de mind1. :o)
Egyénként meg szerintem hihetetlen jó keze van a palinak, és ő olyan aki zsigerből vezet. Ha megnézed a pályafutásasát, akkor azt látod, hogy kicsit gokartozott, kicsit formaautózott, aztán egyből F1, és mindenhol piszok gyors volt és nyert. Talán hülye hasonlat, de olyan mint Turi Tomi itthon. Neki is teljesen mindegy, hogy mivel megy beül és kitapossa a belét a gépnek, és kurva gyors. És nem nagyon állitgat ő semmit, ösztönös minden. Mondjuk talán ez lehet hátrány is Kiminél mert úgymond nem "tanulta" a vezetést és szerintem minden futamon kb olyan lazasággal vezet, mintha a közértbe menne. :o) Biztos tudna fejlődni, ha éjt nappallá téve a telemetriát tanulmányozná és annyira megszállott lenne mint MS, de ő egész egyszerűen nem ilyen. Van aki ezért kedveli, van aki elítéli, a gyorsaságát azonban sztem nem lehet kétségbe vonni.
Na végülis nema kipörgésgátlós dolgora reagáltam, de mind1. :o)
mesa2008-05-26 12:57:23 // 41978
Nézzük csak, miből csinált 6 pontot a Ferrari:
- Pole+ 2. helyről indultak, magyarán a lehető legjobb helyről, főleg egy iylen pályán, ahol előzni sem lehet
- Úgy voltak elől, hogy utoljára álltak ki tankolni, magyarán meg voltak tankolva eléggé ahhoz, hogy akár hátrányból is az élre kerüljenek
Ennél nagyobb sansza csak akkor lenne a Ferrarinak, ha az egyik versenyen a két McLaren el sem indulna ... Bár Domenicallinál lehet ez is kevés lenne :(
- Pole+ 2. helyről indultak, magyarán a lehető legjobb helyről, főleg egy iylen pályán, ahol előzni sem lehet
- Úgy voltak elől, hogy utoljára álltak ki tankolni, magyarán meg voltak tankolva eléggé ahhoz, hogy akár hátrányból is az élre kerüljenek
Ennél nagyobb sansza csak akkor lenne a Ferrarinak, ha az egyik versenyen a két McLaren el sem indulna ... Bár Domenicallinál lehet ez is kevés lenne :(
mesa2008-05-26 12:54:00 // 41977
Embersigénél bevett szokás, hogy ha valami jó azt megdícsérik, ha nem jó akkor bírálják. :-))
Szerintem ez a természetes, és nem az, ha akkor is dícsérünk valamit, ha éppenséggel az nem jó ;-)
Szerintem ez a természetes, és nem az, ha akkor is dícsérünk valamit, ha éppenséggel az nem jó ;-)
mesa2008-05-26 12:52:05 // 41976
OK. De akkor addig légyszi ne is kommentezz semmit! ;-) :))
Mike.2008-05-26 12:36:31 // 41975
Persze, így is kellene lennie, de nem mindenki látja így.
Azért tegnap sok Kimista is azt vallotta, hogy a kedvencük nem igazán volt rendben.
Ferke2008-05-26 12:13:32 // 41974
Ha Massa egyerek elbax valamit, én konkétan ki szoktam mondani..:)))))) Mint ahogy Kimi fasságait is ki kell mondani.
Mindkettőnek az a dolga, hogy győzelemre vigye a vörös vasat. HA elbaxxa valamelyik, naná, hogy fikázom!:)))
Mindkettőnek az a dolga, hogy győzelemre vigye a vörös vasat. HA elbaxxa valamelyik, naná, hogy fikázom!:)))
Iniezione2008-05-26 12:06:38 // 41973
menjen csak a fikázás,idény végén meg majd lehet pislogni:))))))Csak a pontok számítanak ahogy ezt már régóta mondogatják az okosok errefele:)))))
Mike.2008-05-26 12:00:02 // 41972
Hamiltonnak is ki kellett jönni az elején aztán mégiscsak előre került. :-)
Satti2008-05-26 11:52:35 // 41971
Sztem nem kell itt senkit túlfényezni, ez nem erről szól, mást meg egyébként sem fogok fényezni, mert minek is. Még mindig előtte van az összetettben, ez nem véletlen, van még 12 futam, majd a végén lehet okosnak lenni, addig felesleges.
Az időmérőn is csak hajszál volt köztük, ami ezen a pályán, semmit nem számít, tul.képpen az első 3-ból az időmérőn bárki lehetett volna a pole-ban, csak a szerencsén múlott az a néhány centi.
Azért az is már rányomta a bélyegét az egész futamra, hogy ki kellett jönni az áthajtásos bűntetésre a csapat hibája miatt, ami pont itt Monaco-ban elég rossz dolog, nagyon sok elveszett ott, de sztem tök felesleges mostmár itt bármit is szövegelni, ez van, majd lesz ez még jobb is.
Azt bírom azért, hogy mikor jönnek az eredmények, akkor mindenki örül, hogy így meg úgy, meg ügyesek voltak, de mikor vmi nem jön össze, akkor persze, mindenki nagyon okosakat tud mondani, és fikázni is tud.....na mindegy, ez egy ilyen dolog.
Az időmérőn is csak hajszál volt köztük, ami ezen a pályán, semmit nem számít, tul.képpen az első 3-ból az időmérőn bárki lehetett volna a pole-ban, csak a szerencsén múlott az a néhány centi.
Azért az is már rányomta a bélyegét az egész futamra, hogy ki kellett jönni az áthajtásos bűntetésre a csapat hibája miatt, ami pont itt Monaco-ban elég rossz dolog, nagyon sok elveszett ott, de sztem tök felesleges mostmár itt bármit is szövegelni, ez van, majd lesz ez még jobb is.
Azt bírom azért, hogy mikor jönnek az eredmények, akkor mindenki örül, hogy így meg úgy, meg ügyesek voltak, de mikor vmi nem jön össze, akkor persze, mindenki nagyon okosakat tud mondani, és fikázni is tud.....na mindegy, ez egy ilyen dolog.
Online tag
0
Vendég0
876