Regisztráció: feltételek

TUDNIVALÓK A TAGSÁGRÓL
Az Alfa Amore az Alfa Romeo tulajdonosok közösségi oldala. Tag akkor lehetsz, ha van egy (vagy több) Alfa Romeód, vagy korábban volt már ilyen autód és ezt fényképekkel tudod bizonyítani. Ha nincs és nem is volt Alfád, illetve ha csak most tervezel venni egyet, akkor sajnos nem lehetsz tag nálunk. De amint megvetted, azonnal regisztrálj!
A REGISZTRÁCIÓ MENETE
Az alábbi űrlap elküldése után egy aktivációs kódot küldünk e-mail-ben, mellyel 2 napon belül érvényesítened kell jelentkezésed. Figyelem! Státuszod ezután még csak Regisztrált vendég lesz. Regisztrált vendégként böngészhetsz oldalainkon, de nem láthatod a többi tag adatait, illetve nem írhatsz a fórumokba sem. Viszont elkészítheted bemutatkozó oldaladat, amely azonban csak akkor fog megjelenni, ha az adminisztrátorok aktív taggá minősítenek.

Ahhoz, hogy aktív taggá válhass, a következőket kell tenned:
- bemutatkozás írása (legalább 4-5 sor arról ki vagy, miért jöttél)
- főkép feltöltése az "Adataim" menüpont alatt (amelyen Te és az Alfád szerepel)
- az autód adatainak kitöltése az "Autóim" menüpontban (az évjárat, a pontos típusmegjelölés, a szín, a jellemzők és extrák kitöltése kötelező!)
- fényképek az autódról. Minimum követelmény: autónként 2 fotó, amit az autód bemutatásához kell feltöltened, plusz egy főkép. Ezeket az "Autóim" » "Fotók szerkesztése" menüpontban töltheted fel.

Ha ezekkel megvagy, akkor a "Beállításaim" menüben jelezheted a szerkesztőknek, hogy elkészültél az oldaladdal! Az adminisztrátorok 1-2 napon belül leellenőrzik az oldalad, és ha megfelelőnek találják, aktív taggá nyilvánítanak. Ha hiányozna valami, akkor arról e-mailben kapsz értesítést.

A regisztráció során megadott adataidról eldöntheted, hogy teljesen nyilvánossá teszed őket, vagy csak a tagok láthatják azokat. Sőt arról is dönthetsz, hogy bizonyos adataidat csak a kedvenceid közé felvett tagok láthassák.

FELTÉTELEK
Az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy regisztrációdat töröljék, ha nem a valóságnak megfelelő adatokat töltesz fel, ha kiderül, hogy más adataival, autójával regisztráltál, illetve ha nem tartod be a fórumozás és a közösségi oldalak általános szabályait. Ezekről a Tudnivalók a fórum működéséről, valamint a Gyakran ismételt kérdések oldalakon is olvashatsz.

JOGOSULTSÁGOK
Avagy miért érdemes taggá válni

Regisztrált vendégek számára:
- Az oldalak böngészése (a tagok személyes adatait nem látják).
- Rendszeres hírlevél, amelyben értesítünk találkozóinkról és az újdonságokról
- Adatlap kitöltésének lehetősége magadról és autó(i)dról akár képekkel együtt, amely alapján felvételt kérhetsz tagjaink közé

Aktív tag: (a fentieken kívül)
- Taggá válsz, megjelenik a Te lapod is, amelyet már a többiek is láthatnak.
- Az összes tag személyes adatát láthatod (kivéve természetesen azokat, amelyeket az adott tag nem tesz publikussá)
- Írhatsz a fórumokba, saját oldaladra üzenőfal kerül
- E-mailben értesítést kapsz, ha üzenőfaladra üzenet érkezik
- Blogot írhatsz az autóidról
- Nyilvántarthatod költségeidet
- új topicot nyithatsz (a szerkesztők hozzájárulása szükséges hozzá)
A feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.