2014-07-05

Alf4City - Több mint 800 Alfa Romeóval ünnepeltünk AlfaCityben!

Idén új helyszínre költözött AlfaCity, ahol az Alfa Amore 10. születésnapját is megünnepeltük. Készültünk rá. Vártuk nagyon. Kicsit féltünk is tőle. De méltó szülinap lett belőle!
Események >> 2014  

Egy születésnap mindig fontos az ember életében, akár a sajátjáról, akár a barátjáéról, akár a családtagjáéról szól. Itt most egy "gyermek" születésnapját ünnepeltük. Mert az Alfa Amore közös gyermekünk, amelynek szíve ugyan egy honlap motorja, de a lelke az a mintegy négyezer ember, akik ezt a közösséget alkotják. Ők, az elhivatottságuk, a fanatizmusuk, a rajongásuk az Alfa Romeo iránt. Ezt nehéz méltóképp ünnepelni, de az idei AlfaCity-n mégis megpróbáltuk.

A helyszínt is ennek fényében választottuk ki, olyan helyet kerestünk, ahol a hangulat passzol az olasz életérzéshez, és ahol a meghitt pillanatok után bulizni lehet egy hatalmasat. A mediterrán hangulatú SunCity méltó helyszín volt ehhez, és ezen a napon igazi olaszos kisvárossá vált.

Napközben az autók között járva elégedetten nyugtáztuk, hogy a kicsit nehézkes parkolás után beindult az élet, és mindenki megtalálja a maga szájízének való programot. Sokan próbáltátok ki az Unicorse szimulátorát, néztétek meg az S2000-es 156-ost, ültetek be a gokartokba, vagy éppen a Michelin előadásaira, pihentettétek a szemeteket a főtéren és az oda vezető úton kiállított oldtimereken és nem utolsó sorban megcsodálhattatok három Alfa 4C-t.

Igyekeztünk sok zenével is ünnepelni: napközben az Amorés DJ Johny Amber pakolta a lemezeket, majd  Zséda és Sipos F. Tamás adott minikoncertet. Este a Gyula egyedül jön zenekar mutatta meg, milyen az, amikor vegyítik a Metallicát és Lady Gagát, utána pedig két DJ, Lia és Lauer forrósította fel a hangulatot. Késő este a Jimmy's bárban folytatódott a buli, itt még hajnalban is sok alfást láttunk.

De az idei AlfaCity nemcsak attól volt különleges, hogy szülinapot ünnepeltünk. A találkozó történelmében először az Alfa Romeótól is érkezett egy igazi megszállott, Marco Fazio, aki a klubéletért felel. A tombolasorsolás előtt azt mondta, nagyon boldog, hogy megtapasztalhatta, milyen AlfaCity és nagyon boldog volt, hogy ennyi Alfa-rajongót együtt láthatott . Meg is köszönte a résztvevőknek ezt az élményt. "Az Alfa Romeót Ti teszitek azzá, ami, és Ti vagytok, akikben a rajongás, a márka tovább él" - mondta.

Nagyon hálásak vagyunk nektek, amiért az elmúlt 10 évben csatlakoztatok hozzánk és életet leheltek az Alfa Amoréba, és segítetek nekünk abban, hogy eleget tegyünk azon céljainknak, amit az alapításkor fogalmaztunk meg: öregbíteni akarjuk a márka hírnevét ápolni az örökséget és elismertebbé akarjuk tenni a márkát. Ehhez kelletek Ti is, és ezért mi nagyon hálásak vagyunk. Sok ilyen AlfaCity-t kívánunk még magunknak, hogy ország-világ lássa: milyenek az Alfások itt a Kárpát-medencében.
 
 
És amire mindenki kíváncsi szombat este óta: idén több mint 3000 ember érkezett AlfaCitybe, és számításaink szerint több mint 800 Alfa Romeo fordult meg rendezvényünk új helyszínén.
 
Hamarosan több videóval is jelentkezünk majd, és értesítjük azokat is, akik nyertek a tombolán.

 
Sajtószemle:

Kapcsolódó írásaink: