A Michelin AlfaCityben

2014-06-29  Alfa Amore
Biztonság, gazdaságosság és nagy teljesítményt. Ezekkel jellemezhetőek leginkább a Michelin abroncsai, amelyeket AlfaCity-ben te is megismerhetsz. Sőt, még nyerhetsz is egy szettet!
Hírek >> 2014  

A Michelinnel évek óta találkozhattok AlfaCity-ben, a francia gyártó ebben az évben is kitelepül és bemutatja abroncsait, amelyek közül egy szettet most te is megnyerhetsz, ha Alfa Amore tag vagy!

Az első kör:

Látogass el a Michelin weboldalára, és használd a gumiválasztó alkalmazást. Az eredményről készíts print screent, és töltsd fel a Facebook-oldalaldra, betaggelve rajta a Michelin és az Alfa Amore Facebook oldalát is. A posztálásnál add meg az autód évjáratát, típusát és a gumiméretet. A játék ezen szakasza július 5-e 0 óráig tart.

Második kör:

két feladatot kell teljesítenie azoknak, akik az első körben részt vettek. Készíteniük kell három selfie-t AlfaCityben (akár kollázsban is): a Michelin sátoránál az autóra ajánlott gumival, illetve a Michelin babával és a saját Alfájával. Ezeket posztolnia kell a Facebookon bejelölve rajta a Michelin magyarországi oldalát, az Alfa Amorét és használni kell a #michelin4alfa hashtaget. Erre a feladatra egész nap lehetőségetek lesz!

FIGYELEM! A játékban csak Alfa Amore tagok vehetnek részt! Aki az első körben nem szerepelt, az a második körben sem játszhat!

Az eredményhirdetés nem a rendezvényen, hanem az azt követő héten az Alfa Amorén lesz. A nyertes a Michelin gumitesztelője lesz: megkapja a gumiválasztó által felajánlott abroncsokat, amelyekről meg kell osztania tapasztalatait a többiekkel.

 

Írta:
Alfa Amore