Ollah, Csabee, VAG... Hátti, még éltek?
Nem a Prius-os fórumon vagytok még??? MÁR??? :)
TarP2017-10-07 19:48:36 // 3729
TarP2016-09-12 09:13:32 // 3728
TarP2016-09-09 10:22:11 // 3727
NAná, hogy rákerestem, VaG-nek kellett Stupid toyo képet keresni Google-ban...
Akkor ez már örökre így marad? :)
Akkor ez már örökre így marad? :)
TarP2016-09-08 11:02:33 // 3726
TE! NEktek is egy Toyota reklám villog fent az Alfaamore felirat mellett, vagy ez egy BUG?
NA.. olvassák... átváltott KIKA-ra:)
NA.. olvassák... átváltott KIKA-ra:)
TarP2016-09-06 15:37:18 // 3724
TarP2016-09-06 15:33:22 // 3723
Hejló!
Isten tuggya mi okból, vagy éppen annak ellenére ma eszembe jutott e TOPIC.
Há... beleolvasok és pont tott tart, mint 5 éve :)
Ki van még magánál?
Isten tuggya mi okból, vagy éppen annak ellenére ma eszembe jutott e TOPIC.
Há... beleolvasok és pont tott tart, mint 5 éve :)
Ki van még magánál?
TarP2015-08-20 11:42:48 // 3721
Sziasztok!
Rég játam erre.
Most lett 10 éves a GT. kis felújítás következik hamarosan...
Milyen féktárcsa-fékpfa szettet ajánlanátok? ATE, Brembo...?
Van valakinek jó áron beszerzési lehetősége?
Köszi: TarP
Rég játam erre.
Most lett 10 éves a GT. kis felújítás következik hamarosan...
Milyen féktárcsa-fékpfa szettet ajánlanátok? ATE, Brembo...?
Van valakinek jó áron beszerzési lehetősége?
Köszi: TarP
TarP2013-04-16 12:18:34 // 3720
TarP2013-03-12 09:15:47 // 3719
Sziasztok!
Év végefelé már elbambultam a témát, de most, hogy nem akarom a felnin a gumikat túl gyakran cserélgetni (nem tudom megkínozza-e a cserélgetés), újra előjött:
Keresnék használt GTA felnit, vagy 3.2GT-re valót, tudjátok hol érdmes utánanézni?
Év végefelé már elbambultam a témát, de most, hogy nem akarom a felnin a gumikat túl gyakran cserélgetni (nem tudom megkínozza-e a cserélgetés), újra előjött:
Keresnék használt GTA felnit, vagy 3.2GT-re valót, tudjátok hol érdmes utánanézni?
TarP2013-03-04 13:25:34 // 3718
Na hjó, de a 2.0-nál értelme sincs.
a 3.2-nél lehet kapaszkodni abba, hogy magasabb fordulat kell...
a 3.2-nél lehet kapaszkodni abba, hogy magasabb fordulat kell...
TarP2013-03-04 12:57:23 // 3717
Azé' mer nem köll váltani 130-tól 235-ig se :)
TarP2013-03-04 12:08:49 // 3716
Ótópályázni mega a turbó. :)
TarP2013-03-04 11:29:09 // 3715
Hali, mi utaztunk úgy hoszzú távon, több ezer km-et, hogy két GTV, egyik 2.0V6TB, másik 3.0V624V. Autópálya, autóút, városok...
Minden esetben egyszerre tankoltunk... összehasonlítgattuk:
Kevesebb, mint 0,5liter/100km volt a különbség (3.0 evett némileg többet). Nagyátlagban valami 10.pártized literrel elment mindkettő.
Folyamatos haladós tempóban mentünk, de nem állatkodva...Nem ismertüka helyi büntetési tételeket és nem is voltunk rá kíváncsiak :).
Most meg a 3.2V6-tal ismerkedek... Hát ez amit csinál 6000-7000-es fordulat környékén az nagy élvezet! Nem néztem, ott mit fogyaszt... nincs rá idő, mer váltani kell, meg a saját vihogásomtól és az öröm-könnyektől uccse látom! :)
Minden esetben egyszerre tankoltunk... összehasonlítgattuk:
Kevesebb, mint 0,5liter/100km volt a különbség (3.0 evett némileg többet). Nagyátlagban valami 10.pártized literrel elment mindkettő.
Folyamatos haladós tempóban mentünk, de nem állatkodva...Nem ismertüka helyi büntetési tételeket és nem is voltunk rá kíváncsiak :).
Most meg a 3.2V6-tal ismerkedek... Hát ez amit csinál 6000-7000-es fordulat környékén az nagy élvezet! Nem néztem, ott mit fogyaszt... nincs rá idő, mer váltani kell, meg a saját vihogásomtól és az öröm-könnyektől uccse látom! :)
TarP2012-12-25 07:45:44 // 3714
Jah, de nekem a lökös levétel is több, mint fél óta lenne... :) Első lakalommal, aztán később majd beletanulok...
most még vezetni sem tudom. Mélygarázsba 2-3 ból fordulok le :) a többiek meg nézik, hogy minek ilyen faxnak ilyen szép ótót :) ...
Váltani is úgy szoktam, hogy 1-2-4-6... Még meg kell szoknom ezeket a nyútonmétereket... vagy bármi is legyen az, ami előre viszi a szekeret :)
most még vezetni sem tudom. Mélygarázsba 2-3 ból fordulok le :) a többiek meg nézik, hogy minek ilyen faxnak ilyen szép ótót :) ...
Váltani is úgy szoktam, hogy 1-2-4-6... Még meg kell szoknom ezeket a nyútonmétereket... vagy bármi is legyen az, ami előre viszi a szekeret :)
TarP2012-12-18 09:56:02 // 3713
Jajmár na.
Végülis 800km-et vontattak, 150-et meg trélereztek. Így jó? :)
Végülis 800km-et vontattak, 150-et meg trélereztek. Így jó? :)
TarP2012-12-18 08:45:06 // 3712
Jah, kicsréltem a helyzetjelzőt. Nem kellett bontani, lámpát kivenni...
Csak egy jó mágnes kellett :)
Mire?
Azzal lehetett kihalászni a 4 csavarhúzót és 23 csavart, ami beesett a motortérbe és lent landolt az alsó takaróborításon...
1000km után a fogyimérő valami 11literet mutat, ami a kezdeti 54,6 literhez képest akár még fejlődést is jelenthet :)
Csak egy jó mágnes kellett :)
Mire?
Azzal lehetett kihalászni a 4 csavarhúzót és 23 csavart, ami beesett a motortérbe és lent landolt az alsó takaróborításon...
1000km után a fogyimérő valami 11literet mutat, ami a kezdeti 54,6 literhez képest akár még fejlődést is jelenthet :)
TarP2012-12-18 08:39:31 // 3711
Hellótok,
Lefutottuk az első kb 1000km-et a GT-vel.
Dinoszaurusznak neveztem el, mert szépen brummoggat akármennyivel pl 50-70-90-nel 6 osban, aztán vissza 2v3 és ordítás, a vér meghül mindenkiben, aztán már 7000-váltás mindegyhová, megint ordítás... :)
180-nál még nincs zavaró szélzaj, persze annyival nem megy senki, csak interneten olvastam :)
Lefutottuk az első kb 1000km-et a GT-vel.
Dinoszaurusznak neveztem el, mert szépen brummoggat akármennyivel pl 50-70-90-nel 6 osban, aztán vissza 2v3 és ordítás, a vér meghül mindenkiben, aztán már 7000-váltás mindegyhová, megint ordítás... :)
180-nál még nincs zavaró szélzaj, persze annyival nem megy senki, csak interneten olvastam :)
TarP2012-12-07 08:22:14 // 3710
Tényleg nagyon szép ótó...
Használni kell!
Ha látok egyet egyet az utakon, mindig könny szökik a szemembe...
Annyira jó kis zsebFerrari, olyan nemtörődömül laza a megjelenése :)...
Bár remélema GT sem olvad bele a VW, Hyundai, Toyo... áradatba... tudok vele egy kis színt vinni hazánk útjaiba. De legalbb saját nyami kis életembe biztos. És ez a lényeg! :)
Használni kell!
Ha látok egyet egyet az utakon, mindig könny szökik a szemembe...
Annyira jó kis zsebFerrari, olyan nemtörődömül laza a megjelenése :)...
Bár remélema GT sem olvad bele a VW, Hyundai, Toyo... áradatba... tudok vele egy kis színt vinni hazánk útjaiba. De legalbb saját nyami kis életembe biztos. És ez a lényeg! :)
TarP2012-12-06 15:41:38 // 3709
Télleg ET szám nincs beleütve valahol? Az ilyen titok dolog???
TarP2012-12-06 15:40:27 // 3708
No! tudtam én, hogy lesz itt lehetőség...
Már csak adatok kellenek, hogy melyik jó... Lehet, hogy Csöritől kell bekérnünk egy-két ET számot.
Aztán fényképek, hogy melyik szép, és lesz, ami lesz :)
Már csak adatok kellenek, hogy melyik jó... Lehet, hogy Csöritől kell bekérnünk egy-két ET számot.
Aztán fényképek, hogy melyik szép, és lesz, ami lesz :)
TarP2012-12-06 14:59:32 // 3707
Milynk vannak? ET szám nem jóságos? Azért kéne távtartogató pogi?
Fénykép? Térkép... valami?
Fénykép? Térkép... valami?
TarP2012-12-06 12:57:36 // 3706
Hellótok!
Már megint követelőzök, de eddig bejött, azért merek.
Téli gumma már van, most meg felni kéne, hogy ne kelljen állandóan vakerálni a gumikat, hogy cseréllgessem télen-nyáron...
Hol érdemes utánanézni jó GT-re való felninek? Csöri asszem úgy mondta, hogy GTA, Crosswagon felnik ilyen méretűek?
köszi, ha valaki tud...
Már megint követelőzök, de eddig bejött, azért merek.
Téli gumma már van, most meg felni kéne, hogy ne kelljen állandóan vakerálni a gumikat, hogy cseréllgessem télen-nyáron...
Hol érdemes utánanézni jó GT-re való felninek? Csöri asszem úgy mondta, hogy GTA, Crosswagon felnik ilyen méretűek?
köszi, ha valaki tud...
TarP2012-12-05 08:37:32 // 3705
Jah... csak a lista két végét néztem meg:)
Vagy nagyon olcsón veszek autót, vagy nagyon drágán... középszerűség nem érdekel :)
Egyébként valóban láttam 180-200ekm-et futottakat, némelyik széttaposva... némelyik csak korrodeálva a tengerparti sótól ~3M-ért és láttam 70-100ekm-et futott gyönyörű állapotú GT-ket is 2,5-2,7-ért... úgy tűnik, az emberek hasra felteszik az autóikat a net-re, ha el akarják adni.
Meg kell nézni 20-at, hogy látsd mivel érdemes komolyan foglakozni.
A tieddel az volt a baj, hogy 1mp alatt beleszerettem. Ezek után nem volt mit tenni :)... Pedig volt olcsóbb, észérvekkel alátámasztható...
Elszürkült az UFObőrös mellett... :)
Vagy nagyon olcsón veszek autót, vagy nagyon drágán... középszerűség nem érdekel :)
Egyébként valóban láttam 180-200ekm-et futottakat, némelyik széttaposva... némelyik csak korrodeálva a tengerparti sótól ~3M-ért és láttam 70-100ekm-et futott gyönyörű állapotú GT-ket is 2,5-2,7-ért... úgy tűnik, az emberek hasra felteszik az autóikat a net-re, ha el akarják adni.
Meg kell nézni 20-at, hogy látsd mivel érdemes komolyan foglakozni.
A tieddel az volt a baj, hogy 1mp alatt beleszerettem. Ezek után nem volt mit tenni :)... Pedig volt olcsóbb, észérvekkel alátámasztható...
Elszürkült az UFObőrös mellett... :)
TarP2012-12-03 10:35:06 // 3704
OK, előnyös, de nem fontos. Lassan megértem.
TarP2012-12-03 10:33:32 // 3703
Aham... az nyáron se' fontos.
Köszi.
Köszi.
TarP2012-12-03 10:18:33 // 3702
Ja, még valami, de ez szigorújan szakmai:
215/45R17
225/45ZR17 (Ebben van egy Z betű, ami mit is jelen?)
Mindkettő jó téli guminak? Tud valaki jóságos áron ilyen méretű téli gummát?
Gondolom a felfekvés miatt inkább a 215/45R17 lenne jó...
215/45R17
225/45ZR17 (Ebben van egy Z betű, ami mit is jelen?)
Mindkettő jó téli guminak? Tud valaki jóságos áron ilyen méretű téli gummát?
Gondolom a felfekvés miatt inkább a 215/45R17 lenne jó...
TarP2012-12-03 08:37:21 // 3701
Hali,
Nekem az első utak alkalmával kiírta, hogy 53liter, aztán meg, hogy 93,5, de az nem liter, hanem FM... így egyelőre hagytam is fenébe, vezetem, élvezem a hangját, meg az egy éves Alfátlanság után betöltöm az űrt a lelkemben.
Közben néztem, hogy kék bőr az ülés... nah rákerestem... nincs kék állat. Akkor biza ennek miből készült a belső tere??? VAG, ezt csak te fogod tudni! Bizony Déri Jánosnál voltak ilyen bőrszínű nagyszemű UFO-k a 0.típusuak!!!
No meg is néztem rögvest a Bentley oldalán, van-e UFO-bőrbelső? Hát nincsen... Königsegg ottsincs... Pagani ottsincs... Szóval Ollah, sikerült egy egyedi UFO bőrrel készített példányt kiválasztanunk.
A törzskönyvnél kérdezték is, hogy mit írkjanak tulajnak.
Mondom: Ollah, Tarp
-Rendben. Ideadja, hát mi van benne:
Tulajdonos: "Oláh Törp"
WTF???
Nekem az első utak alkalmával kiírta, hogy 53liter, aztán meg, hogy 93,5, de az nem liter, hanem FM... így egyelőre hagytam is fenébe, vezetem, élvezem a hangját, meg az egy éves Alfátlanság után betöltöm az űrt a lelkemben.
Közben néztem, hogy kék bőr az ülés... nah rákerestem... nincs kék állat. Akkor biza ennek miből készült a belső tere??? VAG, ezt csak te fogod tudni! Bizony Déri Jánosnál voltak ilyen bőrszínű nagyszemű UFO-k a 0.típusuak!!!
No meg is néztem rögvest a Bentley oldalán, van-e UFO-bőrbelső? Hát nincsen... Königsegg ottsincs... Pagani ottsincs... Szóval Ollah, sikerült egy egyedi UFO bőrrel készített példányt kiválasztanunk.
A törzskönyvnél kérdezték is, hogy mit írkjanak tulajnak.
Mondom: Ollah, Tarp
-Rendben. Ideadja, hát mi van benne:
Tulajdonos: "Oláh Törp"
WTF???
TarP2012-12-01 08:26:09 // 3700
Lökös leee? Motort nem kell kiemelni hozzá??? :)
No akkor asszem ezzel még várok 1-2 hetet.
Bár úgy láttam nem olyan vészes levenni a lökháítót.. no majd nekiállok, ha unatkozom éppen.
Addig meg lesütött szemmel járok a Toyoták-Fordok előtt :(
VaG, beletetted a kutyát a GTV-be és eltűnt a hatalmas üres térben??? Ha füttyentettél, akkor is csak visszhang érkezett úgy 6-7 mp múlva??? :) Minek veszel ilyen qrvanagy egyterű autót? :)
No akkor asszem ezzel még várok 1-2 hetet.
Bár úgy láttam nem olyan vészes levenni a lökháítót.. no majd nekiállok, ha unatkozom éppen.
Addig meg lesütött szemmel járok a Toyoták-Fordok előtt :(
VaG, beletetted a kutyát a GTV-be és eltűnt a hatalmas üres térben??? Ha füttyentettél, akkor is csak visszhang érkezett úgy 6-7 mp múlva??? :) Minek veszel ilyen qrvanagy egyterű autót? :)
TarP2012-11-30 14:34:15 // 3699
Szerintem már építik neki a 4C-t :)
TarP2012-11-30 12:23:48 // 3698
Ja.. szar az egész. Még a helyzetét is csak félig jelzi... :)
TarP2012-11-30 12:00:46 // 3697
Köszönöm. Gyönyörű a hanga is! Az eredetiség vizsgánál ráizgultak az öreg szakik... pedig ők úgy vannak a kocsikkal, mint a nőgyógyász a ... :)
Télleg, azt a helyzetjelzőt ki lehet csrélni csak úgy kézzel, vagy kell hozzá valami célszerszám?
Télleg, azt a helyzetjelzőt ki lehet csrélni csak úgy kézzel, vagy kell hozzá valami célszerszám?
TarP2012-11-30 09:40:19 // 3696
OK, most úgy tervezem ~7 évig nálam lesz. Annyi idő alatt kicserélődnek az agysejtejim... vagy azok pontnem???
VAG te voltál egyedül 2-es fölött biológiából, hogy is van ez???
Te észerevettéetk, milyen könnyű it az Amore-n autót eladni és venni,
Mindkettő sikerült kb 2 hét alatt :)
VAG te voltál egyedül 2-es fölött biológiából, hogy is van ez???
Te észerevettéetk, milyen könnyű it az Amore-n autót eladni és venni,
Mindkettő sikerült kb 2 hét alatt :)
TarP2012-11-30 09:36:53 // 3695
Köszönöm... bár tegnap este ahogy 38km/h-val csorogtam a kis hegyvidéki utakon biztos jót röhögtetek volna rajtam :)
Még kicsit szokni kell és azt nehéz éccaka havas-esőben, ismeretlen környéken :)
Még kicsit szokni kell és azt nehéz éccaka havas-esőben, ismeretlen környéken :)
TarP2012-11-30 08:41:14 // 3694
Tegnap éjjel még mentem vele egy kört.
Örömséges! :) asszem eza legjobb szó rá.
Örömséges! :) asszem eza legjobb szó rá.
TarP2012-11-30 08:37:47 // 3693
Ki az, a qrvamindenségit? :)
Na, akkor mostmár jogosan írhatok ebbe a topicba? Vagy csak ha már megvan a forgalmim?
Ollah, megvettem végül a GT-t G-MANN-tól NEKED, meg nekem.
Ha jó úgy, most egy ideig én fogom használni, ha megunom, szólok... :)
Na, akkor mostmár jogosan írhatok ebbe a topicba? Vagy csak ha már megvan a forgalmim?
Ollah, megvettem végül a GT-t G-MANN-tól NEKED, meg nekem.
Ha jó úgy, most egy ideig én fogom használni, ha megunom, szólok... :)
TarP2012-11-29 09:23:47 // 3691
Szerintem Ford Fiesta lehetett. De Grojean vezette. Nem gyorsan, de veszélyesen!
Senki sem kockáztatott egy balesetes előzést...
Néztem is a Fiesta fórumot, ahol úgy adta el másnap a történetet, hogy 680lóerőnyi Alfát tudott maga mögött tartani egészen a CsákNorrisz hídig! Megválasztották év emberének... Én is dobtam rá egy szavazatot... hátha belepusztul a nagy örömbe :)
Senki sem kockáztatott egy balesetes előzést...
Néztem is a Fiesta fórumot, ahol úgy adta el másnap a történetet, hogy 680lóerőnyi Alfát tudott maga mögött tartani egészen a CsákNorrisz hídig! Megválasztották év emberének... Én is dobtam rá egy szavazatot... hátha belepusztul a nagy örömbe :)
TarP2012-11-28 16:53:23 // 3690
Te én eztet most nem értem...
Téllegnem. :/
Téllegnem. :/
TarP2012-11-28 16:42:11 // 3689
Ezt a kócsit én még csak nyitott motorháztetővel láttam és így baszomnagy a légellenállása. Az a baj :)
Bilikék... na ezzel mesélem el az asszonynak. :)
Bilikék... na ezzel mesélem el az asszonynak. :)
TarP2012-11-28 12:35:26 // 3688
Olyantot, amivel azér szerdán is lehet menni :)... vagy kedden. De hétfőn biztos nem.
Úgy néz ki feladtama dízzeles keresést... Lebeszéltetek róla, Ti galádok:)
Úgy néz ki feladtama dízzeles keresést... Lebeszéltetek róla, Ti galádok:)
TarP2012-11-27 16:43:13 // 3687
Várj, kitalálom... A "zenekar" szó miatt... Jogos. Az télleg durva volt... :)
De nem akarttam megsérteni VAG-ot, neki vannak poszterei, kitűzői... meg rajongói klubja is asszemmmm :)
De nem akarttam megsérteni VAG-ot, neki vannak poszterei, kitűzői... meg rajongói klubja is asszemmmm :)
TarP2012-11-27 16:08:59 // 3686
Azért összeomlás mert van benne puncimágnes is!
És fizikából azt tanultam, hogy ez azonos pólusu a pénzzel... pont taszítja...
De VAG UFÓi talán tudnak valami fizikamentes megoldást. Bár mára már 40 évesek lehetnek a zenekar tagjai és azokon már fog a fizika... itt-ott lóghat ez-az :)
És fizikából azt tanultam, hogy ez azonos pólusu a pénzzel... pont taszítja...
De VAG UFÓi talán tudnak valami fizikamentes megoldást. Bár mára már 40 évesek lehetnek a zenekar tagjai és azokon már fog a fizika... itt-ott lóghat ez-az :)
TarP2012-11-27 10:19:25 // 3685
Köszi, figyelgetem, már megnéztem 3-4-et. Most adatgyűjtés fázisban vagyok...
Vannak nagyon elkopottak és szite újszerűek is hasonló áron.
Nem könnyű feladat.
Vannak nagyon elkopottak és szite újszerűek is hasonló áron.
Nem könnyű feladat.
TarP2012-11-27 09:34:08 // 3684
Üdvözöllek!
Baze, ebből a cuccból szerezzél nekem is... :)
Bár tegnap este óta nekem is tudatosult a módusállapotom...
Trash-disco! Akkelanépnek! :)
Baze, ebből a cuccból szerezzél nekem is... :)
Bár tegnap este óta nekem is tudatosult a módusállapotom...
Trash-disco! Akkelanépnek! :)
TarP2012-11-27 09:29:09 // 3683
Papó, a GTV-t is miattad vettem meg, mert meg akartad venni és nem hagyhattam...
Most megint manipulálsz???
Qrvajó az autó, kipróbáltam. De teljes anyagi összeomlás lenne... Teccikérteni?
Énnem.
Most megint manipulálsz???
Qrvajó az autó, kipróbáltam. De teljes anyagi összeomlás lenne... Teccikérteni?
Énnem.
TarP2012-11-26 15:25:38 // 3682
Csak mijattad kívánom a véres-vérveretes világvégét :).
G-MANN-al beszéltem. Meg kell nézni.
G-MANN-al beszéltem. Meg kell nézni.
TarP2012-11-26 10:33:52 // 3681
Láttam-láttam... és remeg a kezem, hogy hívjam fel, vagy mégse-nemse...
Mi van, ha beleszeretek? (Mármint nem G-MANN-ba :) )... Akor meg akarom majd venni...
Mi van, ha beleszeretek? (Mármint nem G-MANN-ba :) )... Akor meg akarom majd venni...
TarP2012-11-26 09:42:06 // 3680
Hajdingó mindenkinek!
Kb egy évre eltűntem, de néha be-be pillantottam rátok.
Olyan ez, mint valami függők klubja, így be kell mutatkozni, hogy TarP vagyok és már 11 hónapja Alfa nélkül, de már nem bírom sokáig...
Szóval most keresgélem a GTV utódját. Eddig passzívan nézegettem, mer' pénzmag nem vala kicsise... DE mostmeg DE!
Így ha valaki ismer egy jó GT-t, megbízható származásút, szívesen veszem az infót.
Gondolkodtam a motoron... hát sajna kicsi az esélye, hogy V6 légyen :(... Még a diesel is előfordulhat. Hogy is mondtaja a Majka Papa?: "Változik a világ baze változok én is..."
Hát nem ezzel a kellően xar idézettel gondoltam visszatérni... de most ez vót a polcon...:)
Kb egy évre eltűntem, de néha be-be pillantottam rátok.
Olyan ez, mint valami függők klubja, így be kell mutatkozni, hogy TarP vagyok és már 11 hónapja Alfa nélkül, de már nem bírom sokáig...
Szóval most keresgélem a GTV utódját. Eddig passzívan nézegettem, mer' pénzmag nem vala kicsise... DE mostmeg DE!
Így ha valaki ismer egy jó GT-t, megbízható származásút, szívesen veszem az infót.
Gondolkodtam a motoron... hát sajna kicsi az esélye, hogy V6 légyen :(... Még a diesel is előfordulhat. Hogy is mondtaja a Majka Papa?: "Változik a világ baze változok én is..."
Hát nem ezzel a kellően xar idézettel gondoltam visszatérni... de most ez vót a polcon...:)
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.