Hajrá Pityukoma! - támogatási felhívás

2016-07-13  Alfa Amore
Ezek a sorok egy szomorú dolog apropója kapcsán íródnak. Történt ugyanis, hogy egy kedves CarTársunk, Barátunk Pityukoma és családja nehéz helyzetbe került.
Hírek >> 2016  

AlfaCityben a sárkányhajó versenyen induló két csapat közül az egyik a "Hajrá Pityukoma!" nevet viselte. Dömpi a színpadon mondta el, hogy az Alfa Amore egyik legaktívabb tagja, Pityukoma hasnyálmirigy daganattal került kórházba, kemoterápiát kap, hogy a daganat műthető méretűre apadjon. Emiatt hosszú hónapokra kiesett a munkából, alfás barátai pedig úgy gondolták, segítenek rajta, ezért egy támogatási felhívást tettek közzé.

Íme az ezzel kapcsolatos támogatási felhívás:

Januártól Pistinek addig magától értetődő, jó egészségi állapota romlani kezdett. Hasi-emésztési panaszokkal szembesült, melyet drasztikus fogyás kísért. Orvosról-orvosra jártak, hogy kiderüljön, mi okozza a problémát. Közben az erős étvágytalanság miatti gyengeség arra kényszerítette, hogy feladva munkáját táppénzre menjen. Sajnos a felírt gyógyszerek nemhogy enyhítették tüneteit, de azok csak még inkább elhatalmasodtak rajta.

Pityut ekkor is, még családja mellet az Alfás közösség mozgatta. Ő volt a 159 VTT (159-es Velencei-Tavi Találkozó) motorja. Szervezte a programokat, a szórakoztató játékokat és az étkezést. A felkészülés Finisch-ébe érve, Pityukoma besárgult és megjött a CT eredménye: mely szerint hasnyálmirigy daganattal áll szemben! A hír mindenkit hideg zuhanyként ért és az Alfás csapat a találkozó hétvégéjén egy emberként szorított a Pityunak.

Azóta a sárgaságot kiváltó, epevezeték elzáródást műtötték, ami a kisebb problémát láthatóan megoldotta. A szövettan eredménye közben megjött: a daganat rosszindulatú. A daganaton csak egy dolog segíthet, egy különleges, Magyarországon még nemigen alkalmazott, kemoterápia. A kezelés szeptemberig tart, melynek során, a daganatnak műthető méretűre kell zsugorodnia!

Ez Pityu és családja eddigi legnagyobb harca lesz. Pityut ismerve ennek kimenetele nem lehet kérdéses, meg kell gyógyulnia, mert még nagyon sok dolga van!!!

Mivel közös Barátunk jelenleg az életéért küzd, a több hónap óta tartó táppénz a családi költségvetést jelentősen kimerítette, és nem utolsó sorban 3 gyermekének Ádámnak (17), Petinek (13), Leventének (5) és feleségének Krisztinek, még hosszú-hosszú ideig szüksége van Pityukomára, ezért kérünk titeket, hogy támogassuk Őket. Ha van rá módod, akkor légy szíves segíts TE is.

Segíteni, az alábbi - Pityunak nyitott - bankszámlára történő utalással tudsz. Aki ismeri Pityut, az tudja, hogy mennyire segítőkész és Önzetlen ember. Ha valaki, akkor Ő megérdemli a segítséget.

Ha csak egy keveset is tudsz utalni, Pistinek az is óriási segítség, hiszen óriási lelki erőt ad, ha látja mennyien állnak mellette!

Számlaszám: 10403129-75555351-57521048
Számlatulajdonos: Megyeri Tibor

Nagyon szépen köszönjük mindenki önzetlen segítségét!

Pityukoma! Neked rengeteg erőt, türelmet és mielőbbi jobbulást kívánunk! Veled vagyunk, Szeretünk Téged!

Üdvözlettel:
A Segítő Alfás Barátok

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
159

Az utolsó 3 hozzászólás:

Csabi2017-02-20 16:13:46 // 91833
Ennek ellenére azért mégis jól bírják , mert 159 es berkekben, ha problémákról van szó a lendkerék ritkán kerül szóba... Ha abból indulunk ki hogy az 59ek 95%-a külföldi és ezeknek (állítólag :) ) a 90%-a tekert km-óra állású akkor a 250-300 akár lehet 4-500 is...
Kolci2017-02-20 16:01:20 // 91832
Hát az 59-nél már "javítottak" a lendkeréken. Az 1.9-es 156-omban 517-né kellet kuplungot cserélni, és természetesen a kéttömegűt is.
Gondolhatod, hogy meglepett, hogy még a gyári cuccok voltak benne, még a csavarok meghúzásának ellenőrzését igazoló festések is sértetlenek voltak nemcsak a kuplungnál, de még a váltó-motor összefogóknál is.
Az 59-nél már úgy csinálták, mint a többi európai, hogy lehetőleg 250-300 között tuti elfáradjon :(
b00772017-02-20 15:53:19 // 91831
Köszi!
Igen, nekem is ez volt a véleményem. Komplett szettet néztem hozzá amiben elvileg minden benne van a lenkeréktől kezdve a kinyomó csapágyig és tengelyig. Csak nemrég mondta haverom, hogy van olyan autó amiben a lenkerék 400e-et is kihúz, ezek szerint a 159es nem az a fajta, gondoltam inkább rákérezek mielőtt komplett szettet rendelnék.