Nyerj Michelin téligumi szettet!

2011-10-17  Alfa Amore
A Michelin és az Alfa Amore közös játékán vezetéstechnikai tréningeket és téligumi szettet sorsoltunk ki!
Hírek >> 2011

A Michelin és az Alfa Amore nyereményjátékot indít a biztonságos téli és nyári gumiabroncs használatának jegyében! A játékban kizárólag az Alfa Amore tagjai (jóváhagyásra váró tagok nem) vehetnek részt!

Mától kétnaponta egy-egy új videót teszünk közzé (összesen hetet), melyek mindegyikéhez kapcsolódik egy-egy kérdés. A választ természetesen a videókban találod meg, így érdemes mindegyiket végignézned!

A főnyeremény egy kiváló téligumi szett: Michelin Alpine A4, természetesen az Alfa Romeódra megfelelő méretben. 

A játék menete egyszerű! 2011. október 17-étól minden második nap új videót és új kérdést teszünk fel. Nézd meg a videót, és a helyes választ a megjelölt időpontig küldd el az info@alfaamore.hu címre! Az e-mail tárgyában tüntesd fel: 'Michelin nyereményjáték'. A levélben pedig tüntesd fel, hogy melyik videóhoz kapcsolódik a válasz, illetve az Alfa Amore nickneved és a teljes nevedet. Fontos, hogy az összes választ ugyanarról az e-mail címről küldd el! Csak a megadott határidőig beérkezett leveleket fogadjuk el!

Minden forduló után kisorsolunk egy-egy vezetéstechnikai tréninget. A forduló helyes válaszát és a nyertes nevét mindig az új videó megjelenésével egy időben közöljük. A forduló nyertesei a részajándékokat nem halmozhatják, de a fődíjért versenyben maradnak! Azok között pedig, akik minden kérdésre helyesen és a megadott határidőkig válaszoltak, kisorsoljuk a főnyereményt! A főnyeremény sorsolásának időpontja: 2011. november 1. A szerencsés nyertes a Michelin Alpin A4 téligumi szettet az Alfa Amore által meghatározott helyszínen veheti át. Íme a következő videó!

Michelin Alpine A4 téligumi szett nyertese:

Abarai (Simaházi Gergő)

Gratulálunk! A nyeremény átvételével kapcsolatban hamarosan megkeresünk.

Köszönjük az Alfa Amore tagjainak a játékot, nagyon aktívak voltatok, bár a hetedik videóra már kicsit alábbhagyott a lelkesedésetek. Az első nap még több mint 120 megfejtés érkezett, a hetedik videónál viszont már csak 52 e-mailt küldtek. 43-an voltatok, akik az összes videóra beküldtétek a helyes választ.

Mindenkinek köszönjük az aktív részvételt, reméljük, hogy jól szórakoztatok az Abroncs Híradókon! 

A hét forduló videói, helyes válaszai és nyertesei a hajtás után!