MiTo GTA - első képek

2009-02-19  Halesz
Kiszivárogtak az első fotók a MiTo GTA-ról! A méregzsákot a genfi autókiállításon mutatják majd be.
Hírek >> 2009  

 Egyre több kép jelent meg az autóról, de szinte biztosra vehetjük, hogy ezek már a hivatalos képek, hiszen anno a MiTo-ról is hasonló stílusú grafikák jelentek meg.

Úgy látszik, hogy a MiTo GTA méginkább a 8C-re szeretne hasonlítani. A szélesítéseken kívül érdemes megfigyelni a hatalmas hűtőmaszkot, illetve azt is, hogy az Alfa Romeo logó nem a pajzson, hanem külön helyre, a motorháztető legelejére került, utalásként a hagyományokra. Az első sárvédőkre egy szintén a 8C-re hajazó, háromszögletű légbeömlő is került.

A MiTo egy 240 lóerős 1.8-as turbómotort kap majd és a GT-ben bemutatkozott mechanikus önzáró differenciál, a Q2 rendszer fog segíteni az első kerekekhez továbbítani a nagy teljesítményt. A GTA most tényleg GTA lesz, hiszen a súlycsökkentés jegyében számos futóműalkatrész alumíniumból, néhány karosszériaelem pedig karbonból készül majd.

A prototípus a március 5-én kezdődő Genfi Autószalonon lesz először látható.

A kép megjelenése óta pár kémfotó is megjelent egy fehér MiTo GTA-ról, igaz eléggé elmosódott.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Halesz
Kapcsolódó topic:
MiTo

Az utolsó 3 hozzászólás:

Selmak2024-04-15 12:47:38 // 6832
pl. csomagter vilagitas kapcsolo!

Az kb 5 perc után lekapcsol ha nyitva hagyod.
berobbantam2024-04-13 19:02:43 // 6831
Szia.
Azt írtad több villamos szakinál is volt már.Nekik meg kellett volna találni a baj forrását.Én mérnék egy töltést alapjáraton és fordulaton is.Utána megnézném mennyi áramot vesz fel a kocsi nyuhalmi állapotban.Azt se tudom hogy használod.Nekem anno az 1.4 benzines bravát 3-4 hetente ki kellett vinni a városbol.A rövid utak sok indítózás leszopálta az akkut.Pedig nem ment rajta világítás nem használtam a klímát.Az 56 diesel.A klíma zene tompított nonstop üzembe van.De annak még sincs ilyen nyűgje.Pedig napi 8 km az átlag köröm 5 megállással.Az előző akku majd 4 évig tűrte ezt télen nyáron.Pedig noname volt.
zgi5212024-04-13 17:15:51 // 6830
sztem ez egy vegtelen egyszeru hiba lesz csak
senki nem gondol ra.
pl. csomagter vilagitas kapcsolo!

gyujtas nelkul csekkolni kell a bizti tablat, hogy hol
folyik tovabbra is aram nyugalmi allapotban.

igen, tudom nehez kompetens szakit talalni😳