Elkészült az új Alfa bemutatóterem

2015-05-13  Tedi
Elkészült az Alfa Romeo új bemutatóterme a hozzá kapcsolódó tesztpályával Aresében, ahol a június 24-i Giulia-bemutatót is tartják - írta az AutoEdizione holland portál.
Hírek >> 2015  

Értesüléseik szerint a tesztpályára azért van szükség, mert a jövőbeni Alfa modelleket már nem csak a szalonban lehet megbámulni, de bizonyos feltételek mellett tesztpályán is ki lehet majd próbálni Aresében.

Illetve ez lesz az a hely, ahol a 952-es kódnevű, a sajtóban Giuliaként emlegetett modell bemutatóját is tartják majd. Az AutoEdizione forrásai arról számoltak be, hogy a szűkkörű prezentáción válogatott újságírók és részvényesek vesznek részt, és egyszerre három modellt is bemutatnak, közülük az egyik a legerősebb, QV/GTA verzió lesz. Ezek azonban csak statikus, nem vezethető modellek lesznek, a teszteket, illetve az erre szánt modellek gyártását a bemutató után, a nyár közepén kezdik el.

Eközben egyre több photoshopos kép jelenik meg az új modellről, köztük a fenti, egészen friss darab is. Ezek kiindulópontja az a Quattroruote által megszellőztetett kép, amely állításuk szerint AZ orr. Pár hét, és kiderül minden.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi