Tagok >> ParaBella >> Giulietta 1.75Tbi QV

Giulietta 1.75Tbi QV - főkép

Blog

2024-04-27
LEDesítés folyamatban

Adódott egy kis plusz időm és találtam is egy nagyon jó kedvezményes LED-es beltér világítás csomagot, kaptam is az alkalmon és le is csaptam egyre. A csomag minden belső világításhoz külön csomagolva és címkézve tartalmazta az égőket és még egy műanyag feszítőt is. Maga a csere talán 10percet sem t Tovább »

2024-04-06
Tetszik ha duruzsol

Sosem értettem, hogyan tudnak a gyártók kiadni egy sportos hot-hatch-et, ami közel 250ló és emellett egy botmixer hangja is férfiasabb... Ez egy olyan fájópont volt mindig is a QV-vel szemben, amire sokáig kerestem a megoldást az olcsó és a kielégítő között. Mivel a hosszabb távokon kellemetlen tud Tovább »

2024-03-08
Kötelezők - letudva!

Ismét eltelt az egy év - 10K csereperiódus, így a Giu is megkapja ami ilyenkor jár neki: friss SELENIA 5W40, olaj/levegő/kabin szűrők. A szokásos olajcsere mellett még fennállt egy olyan hiba is, hogy kb 2-3 hét állás után szinte alig-alig, vagy már sehogy sem indult a kocsi. Miki ezt egy villamossá Tovább »

2023-08-12
Ez csak egy égőcsere...

Az égőcsere hallatán mindenkinek egy gyors, pár perces művelet fut végig az agyán, csak nem a Giu tulajoknak... Nyaralásunk előtti napon vettem észre, hogy Giun nem ég a jobb első lámpa. Próbáltam a varázstenyér gyógyítást egyszer, kétszer, háromszor is, de nem segített, így megrendeltem a hozzá va Tovább »

2023-07-16
Giu upgrade

Sajnos és egyben szerencsére is, a jobbos indexem burkolata úgy gondolta, hogy távozik a kocsi életéből így szerencsére volt indokom beújítani és modernizálni a mindenki által áhitatott "futó" ledes indexre. Egy gyors E-bay keresgélés és már ment is a kosárba a sötétített verzió. Pár hét elteltéve Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum