Tagok >> joe156 >> 156 1.9 JTD Mjet

156 1.9 JTD Mjet - főkép

Blog

2012-09-17
Intercooler !

Na és hogy teljes legyen a kép . Egerbe felakadtam kicsit a járdaszegélyre és az első lökös megrepedt . Sebaj úgy is meg volt karcolva az alja úgy hogy levesszük és megjavítja a karosszériás haver . Leszedtük a lököst és a bal oldalon olajos volt . Dehát ott nincs semmi amiből olaj folyhat !!!!!! Tovább »

2012-09-04
Porlasztók !!!!!!!!!

Már rég nem írtam semmit a vasról , de hála istennek nem volt túl sok mindent írni . Megtörténtek a szokásos tisztogatások (EGR , turbó nyomás érzékelő , LMM stb...) Fék alkatrész cserék , műszaki meg egy kis festegetés , kozmetika (küszöbszpoiler) . Most azonban egy fél éve szívatott egy kicsit ! Tovább »

2010-03-21
Oldal index

Megérkeztek a fekete kristály oldalindexek . Elég jutányos áron 3400ft-ért még sárga égőt is adtak hozzá . Jól mutatnak az autón ! Tovább »

2010-03-21
Ablaktörlő

Ma kapott egy Bosch Aero Twin ablaktörlő szettet és 4 darab gyári 16-os alufelni garnitúrát Toyo téligumikkal . Szereztem egy alsó motorburkolatot is ami jobb állapotú mint ami most fent van . Tovább »

2010-03-02
Teherautós kaland

Egy kamion lerendezte az autó elejét . Egy csomó sarat , követ meg ami az út szélén található átküldte az én oldalamra és hát a lökhárító a motorháztatő megsínylette a dolgot . Annyira hogy le kellett festetnem . Természetesen saját zsebből kellett megoldanom mert nincs meg a "bűnös". Ez a kis malőr Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 JTD Mjet
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2005
  • Színe:Grigio Lipari
  • Jellemzők:
    150 paci , 6-os váltó , megy mint állat ! 68e. km-el vettem , és kezdem a kötelezőkkel úgymint olaj csere , szíjjak cseréje .
  • Extrák:
    ABS , ASR , ESP , tempomat , kétzónás digit klíma , alu felni , multi kormány , négy elektromos ablak , fedélzeti computer , 8 lufi , gyári szőnyeg , meg még pár apróság .

Fotóalbum